Építési törmelék elszállítása konténerrel Csillaghegy

Hulladékkezelő telephely a Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónkban és építési törmelék elszállítása konténerrel Csillaghegy

A 17. kerületben lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékgazdálkodási jogosultsággal rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. műanyag hulladékot.

Ügyfélszolgálati számunk elérhető a +36 1 773 3199 számon. Ha honlapunkat okostelefonon böngészi, akkor a lenti fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

hulladéklerakó telefon Csillaghegy

Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével szétválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő üzemekbe szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe szállítjuk.

A lomtalanítás során keletkező törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítmányozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre fuvarozzuk.

Hulladékválogatónk célja, hogy a megfelelő képzettségű munkatársaink révén irányított központunkban a háztartásokban keletkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit rakodhat le nálunk Csillaghegy környékéről?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

Fahulladék leadása: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk Csillaghegy vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Csillaghegy régiójában. Ha Önnél a lakásban, az irodában felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elfuvarozását Csillaghegy régiójában, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék leadása: pl. flakonok, táskák

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Zöldhulladék elszállítás Csillaghegy régiójából – sittlerakó

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Csillaghegy +36 1 773 3199.

Minden évben mintegy 150 ezer tonnányi szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer kifizetése pos terminállal

A konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

építési bontási hulladék lerakó Csillaghegy

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett vevőinek köszönheti, tekintve kezdetben csupán egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt konténert.
 3. A tároló konténer a szemét pakolása céljából akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Csillaghegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen kér tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
lomtalanítás Csillaghegy

A legkedvezőbb lomelszállítás Csillaghegy körzetében?

Ha a hulladék elszállításának díját is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a hulladékválogatónkba is az összerakott szemetet.

A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A sittszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és máris indul a konténeres kocsink.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és megosztja vele, hogy milyen lom elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást érdemes-e megrendelni.

konténeres kocsi bérlés Csillaghegy

Szemétszállítási díjak

Az építési törmelék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Sittlerakási díj

Mekkora konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?

Sokszor előfordul, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elvitetendő törmelék volumenét. Ebből adódóan tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező konténert rendeljenek ügyfeleink.

A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, szinte teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert kínálunk. A törmelék megtöltése lenyitható építési konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert könnyebb behordani a sittet.

konténerek méretei Csillaghegy

Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb információkat a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is lehet pakolni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza ezeket az anyagokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, Csillaghegy régiójában hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Megfizethető konténeres sittszállítás hétvégén is hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 1 773 3199!