Konténeres szemétszállítás I. kerület

Hulladékkezelő telephely a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és konténeres szemétszállítás I. kerület

Szeméttelepünk a XVII. kerületben hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. papír szemetet.

INGYENES AJÁNLATKÉRÉS: adja meg, hogy hová kéri a konténert és az egyéb információkat, és ügyfélszolgálatunk visszahívja!


  Csapatunk hívható a 06 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben webhelyünket okostelefonon böngészi, akkor a következő fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

   lakossági hulladékudvar telefonszám I. kerület

  Korszerű gépsorunk révén kiválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő telepekre szállítmányozzuk.

  A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre visszük.

  A lomtalanításból származó törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba visszük, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó helyre visszük.

  Szeméttelepünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink által működtetett telephelyünkön a háztartásokban keletkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő helyekre szállítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

  Hulladékválogató gépsor munka közben:

  Mit rakodhat le nálunk I. kerület vonzáskörzetéből?

  Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

  Fahulladék átvétele: pl. deszkák, lécek

  Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

  Építési törmelék: pl. tégla, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk I. kerület vonzáskörzetében!

  Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk I. kerület vonzáskörzetében. Ha házában, a padláson felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., kedvező áron vállaljuk ezek elszállítását I. kerület régiójában, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a sittlerakónkba.

  Papírhulladék átvétele: újságok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

  Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák

  Konténerben vegyes hulladék: pl. textil

  Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

  Szemét elszállítása konténerrel Gellérthegy

  Lomelszállítás Krisztinaváros

  Konténeres sittszállítás Tabán

  Konténeres hulladékszállítás Budai Vár

  Lomelszállítás Víziváros

  Ipari hulladék elvitele I. kerület régiójából – sittlerakó

  Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés I. kerület 06 1 773 3199.

  Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonnányi szemetet (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.

  Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.

  A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

  Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

  Szombat: 07:00 – 15:00

  Vasárnap: Zárva

  Megjegyzés: a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

  ÚJDONSÁG!

  Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

  konténer fizetés bankkártyával

  A szemetes konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

  Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, így időt takarít meg!

  hulladékudvar I. kerület

  Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

  1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, tekintve kezdetben csak egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
  2. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
  3. A szemetes konténer a szemét pakolása céljából akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
  4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
  5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
  6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
  7. I. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
  8. Amennyiben többször kér tőlünk tároló konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
  9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
  10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
  lomtalanítás I. kerület

  A legjobb árú lomelszállítás I. kerület övezetében?

  Ha a szemétszállítás összegét is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a hulladékkezelőnkbe is az összepakolt zsákokat.

  A sittszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

  A sittszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

  A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és máris útra kel a sofőrünk.

  Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást érdemes-e megrendelni.

  konténeres sittszállító I. kerület

  Hulladékszállítás árak

  A lom elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakás ára

  Mekkora konténerre van szükség a szemét elszállításához?

  Sokszor előfordul, hogy az emberek nem jól számolják ki az elvitetendő szemét volumenét. Ebből kifolyólag orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező tároló konténert rendeljenek ügyfeleink.

  A szemetes konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő konténert viszünk Önnek. A lomok pakolása lenyitható tároló konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.

  hulladék konténer bérlés I. kerület

  Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

  1. Mekkora konténer kell? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
  2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 1 773 3199.
  3. Vegyesen is lehet pakolni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.
  4. Meddig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
  5. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, I. kerület régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
  6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
  7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
  8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

  Olcsó konténeres szemétszállítás akár szombaton is hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!