Lomelszállítás Alsórákos

Hulladékgazdálkodási központ a Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónkban és lomelszállítás Alsórákos

A 17. kerületben lévő szeméttelepünk hulladékgazdálkodási engedéllyel bír, a beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. papír hulladékot.

Ügyfélszolgálati számunk elérhető a +36 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben honlapunkat okostelefonon olvassa, akkor a lenti képre koppintva rögtön hívhat is minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Alsórákos telefonszám

Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével szétválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító üzemekbe fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre szállítjuk.

A lomtalanítás után megmaradt szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítjuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe visszük.

Szeméttelepünk célja, hogy a megfelelő képzettségű személyzet közreműködésével irányított lerakónkban a háztartásokban keletkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre vigye. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Alsórákos övezetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

Fahulladék átvétele: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. beton, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is igényelhet tőlünk Alsórákos vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Alsórákos környékén. Ha Önnél a lakásban, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elszállítását Alsórákos régiójában, de elhozhatja Ön is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, műanyag szatyrok

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Ipari hulladék elvitele Alsórákos régiójából – hulladékválogató

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Alsórákos 06 1 773 3199.

Évente körülbelül 150 ezer tonna hulladékot (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer kifizetése pos terminállal

A tároló konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Nem kell előre készpénzt felvennie, !

hulladékválogató Alsórákos

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, mivel eleinte csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
 3. Az építési konténer a szemét pakolása érdekében akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Alsórákos egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen kér tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Alsórákos

A legolcsóbb hulladékszállítás Alsórákos környékén?

Ha a hulladék elszállításának összegét is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az előkészített hulladékot.

A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást érdemes-e igényelni.

konténeres autó Alsórákos

Szemétszállítási díjak

A szemét elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Szemétlerakás ára

Hány zsákra van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Gyakorta megesik, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elszállítandó szemét volumenét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező szemetes konténert igényeljenek.

Az építési konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag teljesen az igényeihez szabott méretű konténert viszünk Önnek. A törmelék rakodása lenyitható tároló konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.

szemetes konténer bérlés Alsórákos

Szokásos kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes információkat a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad pakolni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza ezeket az anyagokat.
 4. Meddig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Hétvégén is lehet rendelni konténert? Igen, Alsórákos területén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó törmelékszállítás konténerben hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!