Lomelszállítás Bócsiház

Hulladékgazdálkodási központ XVII. kerületi szeméttelepünkön és lomelszállítás Bócsiház

XVII. kerületi lakossági hulladékudvarunk hulladékkezelési tanúsítvánnyal bír, a Bócsiház környékéről nálunk lerakodott vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. műanyag hulladékot.

Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a 06 1 773 3199 telefonszámon. Ha weboldalunkat okostelefonon böngészi, akkor a következő fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

hulladéklerakó telefon Bócsiház

Modern gépsorunk segítségével szétválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító üzemekbe visszük.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre fuvarozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba fuvarozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe visszük.

Szeméttelepünk célja, hogy a megfelelő képzettségű munkatársaink közreműködésével működtetett telephelyünkön a háztartásokban keletkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra vigye. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit rakodhat le nálunk Bócsiház környékéről?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is bérelhet tőlünk Bócsiház környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Bócsiház régiójában. Ha házában, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elfuvarozását Bócsiház körzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék leadása: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, műanyag szatyrok

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás Bócsiház körzetéből – hulladékválogató

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés Bócsiház +36 1 773 3199.

Évente körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer kifizetése pos terminállal

A tároló konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

építési bontási hulladék lerakó Bócsiház

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
 1. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt konténert.
 1. A tároló konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 1. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 1. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 1. Bócsiház egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 1. Ha rendszeresen rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
lomtalanítás Bócsiház

A legolcsóbb lomelszállítás Bócsiház környékén?

Ha a szemétszállítás összegét is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az előkészített hulladékot.

A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A lomelszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást ajánlott-e választani.

konténeres kocsi bérlés Bócsiház

Szemétszállítási díjak

A hulladék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Törmeléklerakási díj

Hány zsákra van szükség a szemét elszállításához?

Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elfuvarozandó hulladékok mennyiségét. Ennek okán tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb szemetes konténert igényeljenek.

A konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag teljesen az igényeihez szabott méretű konténert szállítunk ki. A lomok telerakása lenyitható építési konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a sittet.

konténer méretek Bócsiház

Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése szükségtelenül drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 1. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 1 773 3199.
 1. Vegyesen is szabad rakni a különböző sittet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
 1. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 1. Hétvégén is lehet rendelni konténert? Igen, Bócsiház közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.
 1. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 1. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 1. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, kollégáink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres szemétszállítás akár szombaton is Bócsiház körzetéből hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!