Lomelszállítás Dunakeszi Kegyeleti Park

Hulladékgazdálkodási központ a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és lomelszállítás Dunakeszi Kegyeleti Park

A Régiakadémiatelepen lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a Dunakeszi Kegyeleti Park övezetéből beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. műanyag hulladékot.

Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a 06 1 773 3199 telefonszámon. Ha webhelyünket mobiltelefonon olvassa, akkor az alábbi fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

szeméttelep Dunakeszi Kegyeleti Park telefonszám

Modern gépsorunk által szelektált sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító üzemekbe fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre fuvarozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe fuvarozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre visszük.

Hulladékudvarunk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák által működtetett telephelyünkön a lakosságtól érkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő helyekre vigye. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Dunakeszi Kegyeleti Park vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

Fahulladék átvétele: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is kérhet tőlünk Dunakeszi Kegyeleti Park környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Dunakeszi Kegyeleti Park övezetében. Ha házában, a padláson felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elfuvarozását Dunakeszi Kegyeleti Park vonzáskörzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a szeméttelepünkre.

Papírhulladék leadása: újságok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, fóliák

Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Dunakeszi Kegyeleti Park övezetéből – sittlerakó

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Dunakeszi Kegyeleti Park +36 1 773 3199.

Évente körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer kifizetése pos terminállal

Az építési konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, így időt takarít meg!

építési bontási hulladék lerakó Dunakeszi Kegyeleti Park

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, mivel eleinte mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 1. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt építési konténert.
 1. Az építési konténer a szemét pakolása céljából akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 1. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 1. Dunakeszi Kegyeleti Park egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 1. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása Dunakeszi Kegyeleti Park

A legjobb árú szemétszállítás Dunakeszi Kegyeleti Park körzetében?

Ha a szemétszállítás összegét is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a telephelyünkre is az összerakott szemetet.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A sittszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást ajánlott-e megrendelni.

konténeres sittszállító Dunakeszi Kegyeleti Park

Lomelszállítási díjak

A hulladék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Törmeléklerakás ára

Mekkora konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy ügyfeleink alábecsülik az elszállítandó törmelék mennyiségét. Ebből adódóan tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású építési konténert igényeljenek.

A konténerek változó befogadóképességűek, szinte tökéletesen az igényeihez szabott méretű építési konténert kínálunk. A törmelék pakolása lenyitható konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a lomokat.

hulladék konténer bérlés Dunakeszi Kegyeleti Park

Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
 1. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 1. Keverve is szabad pakolni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza ezeket az anyagokat.
 1. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat díjtalanul. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 1. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, Dunakeszi Kegyeleti Park területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
 1. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 1. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 1. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, munkatársaink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres szemétszállítás akár szombaton is Dunakeszi Kegyeleti Park környékéről szeméttelepünkre Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!