Lomelszállítás Dunakeszi repülőtér

Hulladékátvétel XVII. kerületi szeméttelepünkön és lomelszállítás Dunakeszi repülőtér

XVII. kerületi hulladéklerakónk hulladékkezelési jogosultsággal bír, a Dunakeszi repülőtér környékéről nálunk lerakodott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. papír szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a +36 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben weboldalunkat okostelefonon olvassa, akkor a következő képre koppintva rögtön hívhat is minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Dunakeszi repülőtér telefonszám

Modern gépsorunk által szelektált sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító üzemekbe fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre visszük.

A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre fuvarozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítjuk.

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakképzett kollégák által irányított központunkban a háztartásokban keletkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Dunakeszi repülőtér övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék átvétele: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is rendelhet tőlünk Dunakeszi repülőtér körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Dunakeszi repülőtér övezetében. Ha házában, a padláson tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elszállítását Dunakeszi repülőtér vonzáskörzetében, vagy behozhatja saját maga is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék leadása: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék leadása: pl. flakonok, fóliák

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Ipari hulladék elvitele Dunakeszi repülőtér régiójából – hulladékudvar

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Dunakeszi repülőtér +36 1 773 3199.

Évente mintegy 150 ezer tonna szemetet (pl. papírhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

konténer kifizetése pos terminállal

A konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, !

hulladéklerakó Dunakeszi repülőtér

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, mert cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 1. A tároló konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt konténert.
 1. Az építési konténer a szemét pakolása céljából akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 1. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 1. Dunakeszi repülőtér egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 1. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Dunakeszi repülőtér

A legjobb árú hulladékszállítás Dunakeszi repülőtér övezetében?

Ha a szemétszállítás összegét is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a hulladékválogatónkba is az előkészített hulladékot.

A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A szemétszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és máris útra kel a sofőrünk.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen szemét elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes-e választani.

konténeres kocsi bérlés Dunakeszi repülőtér

Lomelszállítási díjak

A hulladék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Szemétlerakás ára

Milyen méretű konténerre van szükség a szemét elszállításához?

Gyakorta megesik, hogy az emberek alábecsülik az elvitetendő hulladékok mennyiségét. Emiatt tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású konténert rendeljenek ügyfeleink.

A szemetes konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert tudunk biztosítani. A sitt rakodása lenyitható konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis könnyebb behordani a hulladékot.

konténer méretek köbméter Dunakeszi repülőtér

Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 1. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
 1. Keverve is lehet rakni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 1. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 1. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, Dunakeszi repülőtér közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.
 1. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 1. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 1. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető törmelékszállítás konténerben akár szombaton is Dunakeszi repülőtér régiójából sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!