Lomelszállítás Farkasvölgy

Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi szeméttelepünkön és lomelszállítás Farkasvölgy

A Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. műanyag hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk hívható a +36 1 773 3199 telefonszámon. Ha weboldalunkat okostelefonon böngészi, akkor a lenti fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

szeméttelep Farkasvölgy telefonszám

Modern gépsorunk révén szelektált sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő telepekre szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe szállítjuk.

A lomtalanítás során keletkező lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítjuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítmányozzuk.

Sittlerakónk célja, hogy a megfelelő képzettségű személyzet közreműködésével működtetett központunkban a háztartásokban keletkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő helyekre szállítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Mit rakodhat le nálunk Farkasvölgy környékéről?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!

Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. tégla, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is rendelhet tőlünk Farkasvölgy körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Farkasvölgy körzetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron megoldjuk ezek elszállítását Farkasvölgy vonzáskörzetében, vagy behozhatja saját maga is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Farkasvölgy vonzáskörzetéből – hulladékkezelő központ

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer Farkasvölgy 06 1 773 3199.

Minden évben körülbelül 150 ezer tonna hulladékot (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer kifizetése pos terminállal

A tároló konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, így időt takarít meg!

hulladékválogató Farkasvölgy

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, mert cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Farkasvölgy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben többször kér tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Farkasvölgy

A legolcsóbb hulladékszállítás Farkasvölgy körzetében?

Ha a hulladék elszállításának díját is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a szemétlerakónkba is az összerakott szemetet.

A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A hulladékszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást tanácsos-e választani.

konténeres kocsi bérlés Farkasvölgy

Áraink

A lom elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladékátvétel díja

Mekkora konténerre van szükség a sitt elviteléhez?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elfuvarozandó hulladékok volumenét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező építési konténert rendeljenek ügyfeleink.

A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, szinte teljesen az igényeihez szabott méretű szemetes konténert szállítunk ki. A sitt pakolása lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.

szemetes konténer bérlés Farkasvölgy

Sokszor feltett kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes információkat a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is lehet pakolni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert pakolás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, Farkasvölgy közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő törmelékszállítás konténerben hétvégén is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!