Lomelszállítás Felsőrákos

Hulladékátvétel XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és lomelszállítás Felsőrákos

A 17. kerületben lévő sittlerakónk hulladékkezelési jogosultsággal bír, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különféle anyagú pl. fa szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a 06 1 773 3199 számon. Ha weboldalunkat mobiltelefonon böngészi, akkor a lenti fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Felsőrákos

Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével szelektált építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító üzemekbe visszük.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre szállítjuk.

A lomtalanítás után megmaradt szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe visszük, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre fuvarozzuk.

Hulladékudvarunk célja, hogy a megfelelő képzettségű személyzet közreműködésével irányított üzemünkben a háztartásokban keletkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő pontokra vigye. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Felsőrákos régiójából?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. beton, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is rendelhet tőlünk Felsőrákos övezetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Felsőrákos környékén. Ha házában, a pincében összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elfuvarozását Felsőrákos vonzáskörzetében, de elhozhatja Ön is a sittlerakónkba.

Papírhulladék elszállítása: újságok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, fóliák

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Zöldhulladék elszállítás Felsőrákos régiójából – hulladékkezelő központ

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Felsőrákos 06 1 773 3199.

Minden évben körülbelül 150 ezer tonna hulladékot (pl. papírhulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJDONSÁG!

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer kifizetése pos terminállal

A tároló konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

lakossági hulladékudvar Felsőrákos

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, tekintve kezdetben csak egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Felsőrákos egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Felsőrákos

A legkedvezőbb sittelvitel Felsőrákos régiójában?

Ha a hulladék elszállításának díját is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az összerakott szemetet.

A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A szemétszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és máris indul a konténeres kocsink.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást tanácsos-e választani.

konténeres kocsi bérlés Felsőrákos

Szemétszállítási díjak

A törmelék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Szemétlerakás ára

Milyen méretű konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?

Gyakran megtörténik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elvitetendő sitt volumenét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású építési konténert rendeljenek ügyfeleink.

A konténerek különböző űrtartalmúak, szinte abszolút az igényeihez szabott méretű tároló konténert kínálunk. A lomok telerakása lenyitható építési konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis könnyebb behordani a szemetet.

konténer méretek köbméter Felsőrákos

Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad rakni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, Felsőrákos régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó konténeres sittszállítás akár szombaton is sittlerakónkba Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!