Lomelszállítás Fótújfalu

Hulladékgazdálkodási központ a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és lomelszállítás Fótújfalu

A Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. papír hulladékot.

Csapatunk elérhető a 06 1 773 3199 számon. Amennyiben weboldalunkat mobiltelefonon böngészi, akkor az alábbi fényképre koppintva rögtön hívhat is minket.

hulladéklerakó telefon Fótújfalu

Modern hulladékválogató berendezésünk révén szétválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre szállítjuk.

A lomtalanításból származó lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba fuvarozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre visszük.

Sittlerakónk célja, hogy a megfelelő képzettségű személyzet által üzemeltetett telephelyünkön a lakosságtól érkező szemetet szortírozza, és a megfelelő pontokra vigye. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Fótújfalu környékéről?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék leadása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. beton, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is rendelhet tőlünk Fótújfalu régiójában!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Fótújfalu körzetében. Ha házában, az irodában felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., kedvező áron megoldjuk ezek elszállítását Fótújfalu vonzáskörzetében, vagy behozhatja saját maga is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék leadása: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, fóliák

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Fótújfalu vonzáskörzetéből – hulladékkezelő központ

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Fótújfalu 06 1 773 3199.

Évente mintegy 150 ezer tonna szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer kifizetése pos terminállal

A szemetes konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne töltse idejét ATM-nél, !

hulladéklerakó Fótújfalu

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt tároló konténert.
 3. A tároló konténer a szemét pakolása érdekében akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Fótújfalu egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
lomtalanítás Fótújfalu

A legkedvezőbb törmelékszállítás Fótújfalu régiójában?

Ha a szemétszállítás összegét is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az összerakott szemetet.

A lomelszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A lomelszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és megosztja vele, hogy milyen törmelék elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást ajánlott-e választani.

konténeres sittszállító Fótújfalu

Hulladékszállítás árak

A szemét elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Hulladékleadás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a lomok elvitetéséhez?

Gyakorta megesik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elszállítandó hulladékok volumenét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező építési konténert kérjenek.

A konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert szállítunk ki. A sitt pakolása lenyitható konténer esetén ésszerűbb, mivel könnyebb behordani a hulladékot.

szemétszállító konténer Fótújfalu

Sokszor feltett kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is lehet pakolni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert megrakás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat díjtalanul. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, Fótújfalu régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Megfizethető konténeres hulladékszállítás hétvégén is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!