Lomelszállítás Halmierdő

Hulladéklerakási lehetőség a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és lomelszállítás Halmierdő

A 17. kerületben lévő hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. műanyag szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk hívható a +36 1 773 3199 telefonszámon. Ha webhelyünket mobiltelefonon böngészi, akkor a lenti fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

szeméttelep Halmierdő telefonszám

Modern gépsorunk révén szelektált sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe szállítjuk.

A lomtalanítás során keletkező szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre visszük, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe fuvarozzuk.

Hulladékudvarunk célja, hogy a szakképzett munkatársaink révén működtetett üzemünkben a háztartásokban keletkező szemetet szortírozza, és a megfelelő helyekre fuvarozza. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Halmierdő környékéről?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

Fahulladék átvétele: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. tégla, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk Halmierdő környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Halmierdő vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elszállítását Halmierdő vonzáskörzetében, vagy behozhatja saját maga is a hulladéklerakónkba.

Papírhulladék leadása: újságok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Zöldhulladék elszállítás Halmierdő vonzáskörzetéből – sittlerakó

Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Halmierdő 06 1 773 3199.

Éves szinten körülbelül 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés kártyával

A tároló konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

hulladékudvar Halmierdő

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő vevőinek köszönheti, mert cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
 3. Az építési konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Halmierdő egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása Halmierdő

A legkedvezőbb törmelékszállítás Halmierdő körzetében?

Ha a hulladék elszállításának díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az összerakott szemetet.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A lomelszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást tanácsos-e választani.

konténeres autó Halmierdő

Áraink

A sitt elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Szemétlerakási díj

Mekkora kapacitásra van szükség a hulladékszállításhoz?

Gyakorta megesik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elfuvarozandó lomok mennyiségét. Ebből adódóan tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb építési konténert igényeljenek.

A szemetes konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte tökéletesen megfelelő kapacitású szemetes konténert tudunk biztosítani. A lomok rakodása lenyitható konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a sittet.

konténerek méretei Halmierdő

Sokszor feltett kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad rakni a különféle sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza ezeket az anyagokat.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, Halmierdő régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Megfizethető hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!