Lomelszállítás Krisztinaváros

Hulladéklerakási lehetőség XVII. kerületi szeméttelepünkön és lomelszállítás Krisztinaváros

A 17. kerületben lévő szeméttelepünk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal rendelkezik, a beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. fa szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a 06 1 773 3199 számon. Amennyiben webhelyünket okostelefonon böngészi, akkor az alábbi képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

szeméttelep Krisztinaváros telefonszám

Modern hulladékválogató berendezésünk által kiválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító üzemekbe szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.

A lomtalanítás során keletkező törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítmányozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítmányozzuk.

Hulladékválogatónk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák segítségével irányított központunkban a lakosságtól érkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő pontokra vigye. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Krisztinaváros körzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is bérelhet tőlünk Krisztinaváros körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Krisztinaváros körzetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elfuvarozását Krisztinaváros körzetében, vagy behozhatja saját maga is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék leadása: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. flakonok, műanyag szatyrok

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Ipari hulladék elvitele Krisztinaváros környékéről – hulladékudvar

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer Krisztinaváros 06 1 773 3199.

Éves szinten körülbelül 150 ezer tonna szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

Az építési konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, így időt takarít meg!

hulladékválogató Krisztinaváros

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, tekintve eleinte csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Krisztinaváros egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Krisztinaváros

A legjobb árú szemétszállítás Krisztinaváros régiójában?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a hulladékválogatónkba is az előkészített hulladékot.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A szemétszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és máris útra kel a sofőrünk.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és megosztja vele, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást tanácsos-e igényelni.

konténeres autó Krisztinaváros

Aktuális díjaink

A hulladék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Hulladékleadás ára

Milyen méretű konténerre van szükség a sitt elviteléhez?

Gyakran megtörténik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elfuvarozandó hulladékok mennyiségét. Emiatt tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező tároló konténert rendeljenek ügyfeleink.

A konténerek különböző űrtartalmúak, szinte teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő konténert szállítunk ki. A lomok rakodása lenyitható tároló konténer esetén ésszerűbb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a sittet.

konténer méretek Krisztinaváros

Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése szükségtelenül drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is lehet pakolni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Meddig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, Krisztinaváros régiójában ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres szemétszállítás hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!