Lomelszállítás Margitsziget

Hulladéklerakási lehetőség a Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónkban és lomelszállítás Margitsziget

A Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különböző összetételű pl. papír szemetet.

Csapatunk rendelkezésre áll a 06 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben honlapunkat okostelefonon olvassa, akkor a következő fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Margitsziget telefonszám

Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre fuvarozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre fuvarozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítjuk.

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakképzett munkatársaink segítségével irányított telephelyünkön a háztartásokban keletkező szemetet szortírozza, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Margitsziget övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék leadása: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is rendelhet tőlünk Margitsziget vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Margitsziget körzetében. Ha házában, a padláson tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., kedvező áron megoldjuk ezek elszállítását Margitsziget körzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a szeméttelepünkre.

Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, fóliák

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás Margitsziget vonzáskörzetéből – sittlerakó

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Margitsziget 06 1 773 3199.

Éves szinten körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

A szemetes konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, !

hulladékválogató Margitsziget

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, mert eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét rakodása érdekében akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Margitsziget egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen kér tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
lomtalanítás Margitsziget

A legolcsóbb szemétszállítás Margitsziget vonzáskörzetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az előkészített hulladékot.

A lomelszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A szemétszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és máris indul a konténeres kocsink.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és elmondja, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást ajánlott-e igényelni.

konténeres sittszállító Margitsziget

Aktuális díjaink

Az építési törmelék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Törmeléklerakás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a hulladékszállításhoz?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink alábecsülik az elfuvarozandó sitt volumenét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező tároló konténert kérjenek.

A konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag teljesen megfelelő kapacitású tároló konténert szállítunk ki. A sitt telerakása lenyitható szemetes konténer esetén ésszerűbb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a sittet.

konténer méretek köbméter Margitsziget

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb információkat a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad rakni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
 4. Meddig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, Margitsziget közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is szeméttelepünkre Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!