Lomelszállítás Rákosfalva

Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi szeméttelepünkön és lomelszállítás Rákosfalva

A Régiakadémiatelepen lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. papír hulladékot.

Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a 06 1 773 3199 számon. Ha honlapunkat mobiltelefonon olvassa, akkor az alábbi képre koppintva rögtön hívhat is minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Rákosfalva

Modern gépsorunk által kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő üzemekbe visszük.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre fuvarozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítmányozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre fuvarozzuk.

Szeméttelepünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet segítségével irányított telephelyünkön a lakosságtól érkező szemetet szortírozza, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Rákosfalva vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék leadása: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. beton, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is bérelhet tőlünk Rákosfalva vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Rákosfalva vonzáskörzetében. Ha házában, a padláson felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron vállaljuk ezek elszállítását Rákosfalva övezetében, vagy behozhatja saját maga is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék leadása: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, táskák

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Zöldhulladék elszállítás Rákosfalva régiójából – hulladékkezelő központ

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Rákosfalva +36 1 773 3199.

Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonnányi szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJDONSÁG!

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer kifizetése pos terminállal

A tároló konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

lakossági hulladékudvar Rákosfalva

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mert eleinte csupán egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
 3. Az építési konténer a szemét pakolása végett akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Rákosfalva egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben többször kér tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
lomtalanítás Rákosfalva

A legkedvezőbb sittelvitel Rákosfalva régiójában?

Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összerakott szemetet.

A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A sittszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást ajánlott-e választani.

konténeres sittszállító Rákosfalva

Lomelszállítási díjak

A hulladék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Szemétlerakás ára

Mekkora konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Gyakorta megesik, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elfuvarozandó hulladékok mennyiségét. Ebből adódóan szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb építési konténert igényeljenek.

Az építési konténerek változó befogadóképességűek, szinte tökéletesen megfelelő kapacitású tároló konténert szállítunk ki. A szemét megtöltése lenyitható szemetes konténer esetén ésszerűbb, mert könnyebb behordani a szemetet.

építési konténer Rákosfalva

Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, Rákosfalva területén ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Kedvező áron történő hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!