Lomelszállítás Solymárvölgy

Hulladéklerakási lehetőség a 17. kerületben lévő sittlerakónkban és lomelszállítás Solymárvölgy

XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési jogosultsággal bír, a beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. papír hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a 06 1 773 3199 telefonszámon. Ha webhelyünket okostelefonon böngészi, akkor a következő fényképre koppintva rögtön hívhat is minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Solymárvölgy telefonszám

Modern gépsorunk által szelektált sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító telepekre fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe visszük.

A lomtalanítás után megmaradt szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba fuvarozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre fuvarozzuk.

Hulladékudvarunk célja, hogy a szakképzett személyzet segítségével üzemeltetett lerakónkban a lakosságtól érkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Solymárvölgy körzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. beton, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is igényelhet tőlünk Solymárvölgy körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Solymárvölgy régiójában. Ha házában, az irodában felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., kedvező áron megoldjuk ezek elvitelét Solymárvölgy övezetében, de elhozhatja Ön is a szeméttelepünkre.

Papírhulladék elszállítása: újságok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék leadása: pl. flakonok, fóliák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Solymárvölgy régiójából – hulladékválogató

Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés Solymárvölgy 06 1 773 3199.

Évente hozzávetőleg 150 ezer tonna hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés kártyával

A tároló konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

hulladékválogató Solymárvölgy

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, mivel eleinte csak egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Solymárvölgy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal rendel tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Solymárvölgy

A legkedvezőbb sittelvitel Solymárvölgy környékén?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az összepakolt zsákokat.

A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A szemétszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és máris indítjuk az autónkat.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást tanácsos-e választani.

konténeres autó Solymárvölgy

Áraink

A törmelék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakás ára

Hány zsákra van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elszállítandó szemét mennyiségét. Ebből kifolyólag orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező konténert igényeljenek.

A szemetes konténerek változó befogadóképességűek, szinte teljesen megfelelő kapacitású építési konténert tudunk biztosítani. A törmelék rakodása lenyitható tároló konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.

építési konténer Solymárvölgy

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb információkat a konténer forródróton kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Vegyesen is lehet pakolni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, Solymárvölgy közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres hulladékszállítás akár szombaton is hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!