Lomelszállítás Újlak

Hulladékátvétel XVII. kerületi hulladékudvarunkban és lomelszállítás Újlak

A Régiakadémiatelepen lévő hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási jogosultsággal rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különféle anyagú pl. papír hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk hívható a +36 1 773 3199 telefonszámon. Ha webhelyünket okostelefonon olvassa, akkor a következő képre koppintva rögtön hívhat is minket.

szeméttelep Újlak telefonszám

Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével szelektált építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító üzemekbe visszük.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre visszük.

A lomtalanítás során keletkező hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba visszük, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítjuk.

Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink segítségével üzemeltetett telephelyünkön a lakosságtól érkező szemetet szelektálja, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Mit rakodhat le nálunk Újlak körzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. tégla, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is bérelhet tőlünk Újlak régiójában!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Újlak körzetében. Ha házában, a pincében összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elszállítását Újlak régiójában, de elhozhatja Ön is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, táskák

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Újlak körzetéből – hulladékkezelő központ

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Újlak +36 1 773 3199.

Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer kifizetése pos terminállal

Az építési konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, !

építési bontási hulladék lerakó Újlak

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett megrendelőinek köszönheti, mert cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét pakolása céljából akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Újlak egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
lomtalanítás Újlak

A legjobb árú szemétszállítás Újlak környékén?

Ha a szemétszállítás díját is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az előkészített hulladékot.

A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A lomelszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást tanácsos-e választani.

konténeres sittszállító Újlak

Hulladékszállítás árak

A szemét elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Sittlerakás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a lomok elvitetéséhez?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy az emberek nem jól számolják ki az elvitetendő hulladékok volumenét. Ebből adódóan orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjenek.

Az építési konténerek változó befogadóképességűek, szinte tökéletesen megfelelő kapacitású konténert kínálunk. A lomok telerakása lenyitható konténer esetén ésszerűbb, ugyanis könnyebb behordani a törmeléket.

konténer méretek Újlak

Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Keverve is lehet rakni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat díjtalanul. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, Újlak régiójában hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres szemétszállítás akár szombaton is hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!