Lomelszállítás Újlipótváros

Hulladékgazdálkodási központ XVII. kerületi hulladékudvarunkban és lomelszállítás Újlipótváros

XVII. kerületi sittlerakónk hulladékgazdálkodási jogosultsággal rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. műanyag szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a 06 1 773 3199 telefonszámon. Ha honlapunkat okostelefonon böngészi, akkor a következő fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

hulladéklerakó telefon Újlipótváros

Modern gépsorunk által kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő üzemekbe fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre fuvarozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítmányozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre fuvarozzuk.

Hulladékudvarunk célja, hogy a szakképzett személyzet révén működtetett központunkban a háztartásokban keletkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra vigye. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Mit rakodhat le nálunk Újlipótváros körzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is bérelhet tőlünk Újlipótváros körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Újlipótváros övezetében. Ha Önnél a lakásban, az irodában tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron vállaljuk ezek elfuvarozását Újlipótváros vonzáskörzetében, de elhozhatja Ön is a hulladéklerakónkba.

Papírhulladék leadása: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. flakonok, táskák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás Újlipótváros körzetéből – sittlerakó

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Újlipótváros 06 1 773 3199.

Éves szinten körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJDONSÁG!

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés bankkártyával

A tároló konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, !

hulladéklerakó Újlipótváros

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, mivel eleinte csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Újlipótváros egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha többször rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Újlipótváros

A legjobb árú hulladékszállítás Újlipótváros övezetében?

Ha a hulladék elszállításának összegét is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.

A lomelszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A lomelszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és máris indul a konténeres kocsink.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen törmelék elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást tanácsos-e megrendelni.

konténeres kocsi bérlés Újlipótváros

Szemétszállítási díjak

A törmelék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Hulladékátvétel díja

Mekkora kapacitásra van szükség a hulladékszállításhoz?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy az emberek nem jól számolják ki az elszállítandó sitt volumenét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású építési konténert igényeljenek.

A konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert tudunk biztosítani. A törmelék pakolása lenyitható tároló konténer esetén ésszerűbb, ugyanis könnyebb behordani a sittet.

konténer méretek Újlipótváros

Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Vegyesen is lehet pakolni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás céljából? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, Újlipótváros régiójában hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető konténeres hulladékszállítás akár szombaton is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!