Lomelszállítás Újpéteritelep

Hulladéklerakási lehetőség XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és lomelszállítás Újpéteritelep

A Régiakadémiatelepen lévő hulladéklerakónk hulladékkezelési jogosultsággal rendelkezik, a beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. fa hulladékot.

Ügyfélszolgálati számunk elérhető a 06 1 773 3199 telefonszámon. Ha weboldalunkat okostelefonon böngészi, akkor az alábbi képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

szeméttelep Újpéteritelep telefonszám

Modern hulladékválogató berendezésünk révén szelektált építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre visszük.

A lomtalanítás során keletkező lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítmányozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe fuvarozzuk.

Szeméttelepünk célja, hogy a szakképzett személyzet révén üzemeltetett üzemünkben a lakosságtól érkező szemetet szortírozza, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Újpéteritelep övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. beton, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk Újpéteritelep körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Újpéteritelep környékén. Ha Önnél a lakásban, a padláson felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron vállaljuk ezek elvitelét Újpéteritelep körzetében, vagy behozhatja saját maga is a szeméttelepünkre.

Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, műanyag szatyrok

Konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Ipari hulladék elvitele Újpéteritelep körzetéből – hulladéklerakó

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Újpéteritelep 06 1 773 3199.

Minden évben körülbelül 150 ezer tonna hulladékot (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés kártyával

A konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, így időt takarít meg!

hulladéklerakó Újpéteritelep

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Újpéteritelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
lomtalanítás Újpéteritelep

A legkedvezőbb törmelékszállítás Újpéteritelep körzetében?

Ha a hulladék elszállításának összegét is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az előkészített hulladékot.

A lomelszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A hulladékszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást tanácsos-e megrendelni.

konténeres kocsi bérlés Újpéteritelep

Hulladékszállítás árak

A lom elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Sittlerakás ára

Milyen méretű konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Sokszor előfordul, hogy az emberek alábecsülik az elszállítandó hulladékok mennyiségét. Ennek okán tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb szemetes konténert igényeljenek.

A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, szinte abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert szállítunk ki. A lomok megtöltése lenyitható konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a sittet.

konténerek méretei Újpéteritelep

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad pakolni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás céljából? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, Újpéteritelep régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!