Lomelszállítás Víziváros

Hulladéklerakási lehetőség a 17. kerületben lévő sittlerakónkban és lomelszállítás Víziváros

A 17. kerületben lévő hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a behozott vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különböző anyagú pl. papír hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a +36 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben honlapunkat mobiltelefonon böngészi, akkor a lenti fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

szeméttelep Víziváros telefonszám

Korszerű gépsorunk segítségével szétválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő üzemekbe szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.

A lomtalanításból származó lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe fuvarozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítmányozzuk.

Sittlerakónk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák révén működtetett üzemünkben a háztartásokban keletkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő pontokra szállítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Víziváros övezetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is bérelhet tőlünk Víziváros környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Víziváros övezetében. Ha Önnél a lakásban, a padláson összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elvitelét Víziváros környékén, vagy behozhatja saját maga is a hulladéklerakónkba.

Papírhulladék leadása: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, táskák

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Zöldhulladék elszállítás Víziváros környékéről – hulladékkezelő központ

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer Víziváros +36 1 773 3199.

Évente hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés kártyával

Az építési konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne töltse idejét ATM-nél, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

hulladékválogató Víziváros

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, tekintve kezdetben csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Víziváros egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben többször rendel tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Víziváros

A legolcsóbb szemétszállítás Víziváros körzetében?

Ha a hulladék elszállításának díját is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.

A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A sittszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és megosztja vele, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást érdemes-e igényelni.

konténeres sittszállító Víziváros

Aktuális díjaink

A lom elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Hulladékleadás ára

Milyen méretű konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?

Gyakran megtörténik, hogy az emberek nem jól számolják ki az elfuvarozandó sitt volumenét. Ennek okán tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező tároló konténert rendeljenek ügyfeleink.

A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, szinte teljesen megfelelő kapacitású építési konténert szállítunk ki. A szemét pakolása lenyitható építési konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.

konténerek méretei Víziváros

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad rakni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Meddig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, Víziváros közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető konténeres sittszállítás hétvégén is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!