Lomelszállítás XII. kerület

Hulladéklerakási lehetőség XVII. kerületi szeméttelepünkön és lomelszállítás XII. kerület

XVII. kerületi lakossági hulladékudvarunk hulladékkezelési jogosultsággal rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. műanyag szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a 06 30 6 888 555 telefonszámon. Amennyiben honlapunkat mobiltelefonon olvassa, akkor a lenti fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

szeméttelep XII. kerület telefonszám

Korszerű gépsorunk által szelektált építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító üzemekbe szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre visszük.

Szemét elszállítása konténerrel Hegyvidék

A lomtalanítás során keletkező törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe fuvarozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre fuvarozzuk.

INGYENES AJÁNLATKÉRÉS: adja meg, hogy hová kéri a konténert és az egyéb információkat, és ügyfélszolgálatunk visszahívja!

captcha

Az üzenet elküldéséhez írja be az üres mezőbe a fenti karaktereket, és nyomja meg a "Küldés" gombot!


Konténeres sittszállítás Budakeszierdő

Hulladékválogatónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák által működtetett központunkban a lakosságtól érkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő pontokra vigye. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Konténer rendelés Csillebérc

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Hulladékgyűjtés konténerbe Farkasrét

Mit rakodhat le nálunk XII. kerület környékéről?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!

Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Lomelszállítás Farkasvölgy

Konténeres hulladékszállítás Istenhegy

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. tégla, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk XII. kerület körzetében!

Konténer rendelés Jánoshegy

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XII. kerület vonzáskörzetében. Ha házában, a padláson tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elvitelét XII. kerület régiójában, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladékátvevő helyünkre.

Konténer rendelés Kissvábhegy

Papírhulladék elszállítása: újságok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, fóliák

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Krisztinaváros

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás XII. kerület környékéről – hulladékválogató

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer XII. kerület +36 30 6 888 555.

Hulladékgyűjtés konténerbe Kútvölgy

Törmelékszállítás konténerben Magasút

Konténer rendelés Mártonhegy

Éves szinten körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Németvölgy

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

Szemét elszállítása konténerrel Orbánhegy

ÚJDONSÁG!

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

Az építési konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Törmelékszállítás konténerben Sashegy

Nem kell előre készpénzt felvennie, !

hulladéklerakó XII. kerület

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, mert eleinte csak egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 3. Az építési konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Online felületünkön pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. XII. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása XII. kerület

Lomelszállítás Svábhegy

Hulladékgyűjtés konténerbe Széchenyi-hegy

A legkedvezőbb hulladékszállítás XII. kerület környékén?

Ha a hulladék elszállításának díját is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a hulladékválogatónkba is az összerakott szemetet.

A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

Hulladékgyűjtés konténerbe Virányos

A sittszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen törmelék elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást tanácsos-e megrendelni.

konténeres kocsi bérlés XII. kerület

Aktuális díjaink

A hulladék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Sittlerakási díj

Törmelék elszállítása konténerrel Zugliget

Hány zsákra van szükség a szemét elszállításához?

Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink alábecsülik az elvitetendő sitt volumenét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású építési konténert kérjenek.

A szemetes konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő konténert kínálunk. A lomok megtöltése lenyitható tároló konténer esetén ésszerűbb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a sittet.

konténerek méretei XII. kerület

Gyakori kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: (30) 6 888 555.
 3. Vegyesen is szabad rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert pakolás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, XII. kerület területén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó törmelékszállítás konténerben akár szombaton is sittlerakónkba Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 30 6 888 555!