Lomelszállítás XVIII. kerület

Hulladékgazdálkodási központ XVII. kerületi szeméttelepünkön és lomelszállítás XVIII. kerület

XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési engedéllyel bír, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szétválogatjuk a törmeléket és a különféle összetételű pl. műanyag szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk hívható a 06 1 773 3199 számon. Ha webhelyünket mobiltelefonon olvassa, akkor az alábbi fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

hulladéklerakó telefon XVIII. kerület

Modern hulladékválogató berendezésünk segítségével szétválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő üzemekbe szállítmányozzuk.

Hulladékgyűjtés konténerbe Pestlőrinc

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre fuvarozzuk.

A lomtalanításból származó lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítjuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe fuvarozzuk.

Hulladékválogatónk célja, hogy a megfelelő képzettségű személyzet révén irányított lerakónkban a háztartásokban keletkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.

Konténeres hulladékszállítás Pestszentimre

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban XVIII. kerület körzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

Szemét elszállítása konténerrel Alacskai úti lakótelep

Építési törmelék elszállítása konténerrel Bélatelep

Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

INGYENES AJÁNLATKÉRÉS: adja meg, hogy hová kéri a konténert és az egyéb információkat, és ügyfélszolgálatunk visszahívja!


  Lomelszállítás Almáskert

  Konténeres szemétszállítás Belsőmajor

  Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is igényelhet tőlünk XVIII. kerület régiójában!

  Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XVIII. kerület körzetében. Ha házában, a pincében tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elszállítását XVIII. kerület övezetében, vagy behozhatja saját maga is a hulladékátvevő helyünkre.

  Papírhulladék leadása: újságok, füzetek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

  Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, fóliák

  Bontási hulladék elszállítása konténerrel Bókaytelep

  Törmelékszállítás konténerben Erdőskert

  Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

  Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

  Zöldhulladék elszállítás XVIII. kerület környékéről – sittlerakó

  Építési törmelék elszállítása konténerrel Erzsébettelep

  Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés XVIII. kerület +36 1 773 3199.

  Évente mintegy 150 ezer tonna hulladékot (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, válogató és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.

  Konténeres hulladékszállítás Ferihegy

  Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.

  A hulladékválogató hely nyitvatartása:

  Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

  Szombaton: 07:00 – 15:00

  Vasárnap: Zárva

  Konténer rendelés Ganzkertváros

  Konténer rendelés Ganztelep

  Szemét elszállítása konténerrel Gloriett-telep

  Megjegyzés: telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

  ÚJDONSÁG!

  A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

  konténer fizetés kártyával

  Az építési konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

  Lomelszállítás Halmierdő

  Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

  hulladékválogató XVIII. kerület

  Lomelszállítás Havanna-telep

  Hulladékgyűjtés konténerbe Kossuth Ferenc-telep

  Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

  1. A honlap készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett megrendelőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
  2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.
  3. Az építési konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
  4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
  5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
  6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
  7. XVIII. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
  8. Amennyiben többször kér tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
  9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
  10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
  hungarocell hulladék elszállítása XVIII. kerület

  Konténeres hulladékszállítás Asztalostelep

  A legjobb árú lomelszállítás XVIII. kerület vonzáskörzetében?

  Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az előkészített hulladékot.

  Konténer rendelés Liptáktelep

  A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

  A törmelékek fuvarozása területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

  A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

  Konténeres szemétszállítás Lónyaytelep

  Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást tanácsos-e igényelni.

  konténeres kocsi bérlés XVIII. kerület

  Konténeres szemétszállítás Miklóstelep

  Szemétszállítási díjak

  A hulladék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Szemétlerakás ára

  Milyen méretű konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?

  Lomelszállítás Rendessytelep

  Lomelszállítás Újpéteritelep

  Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink alábecsülik az elfuvarozandó sitt mennyiségét. Ebből kifolyólag orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező szemetes konténert rendeljenek ügyfeleink.

  Az építési konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag abszolút megfelelő kapacitású szemetes konténert szállítunk ki. A törmelék telerakása lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel könnyebb behordani a lomokat.

  Bontási hulladék elszállítása konténerrel Szemeretelep

  szemétszállító konténer XVIII. kerület

  Sokszor feltett kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

  Építési törmelék elszállítása konténerrel Szent Imre-kertváros

  1. Mekkora konténer kell? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése szükségtelenül drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
  2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
  3. Vegyesen is lehet rakni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.
  4. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
  5. Hétvégén is lehet rendelni konténert? Igen, XVIII. kerület területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
  6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
  7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
  8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

  Konténeres sittszállítás Szent Lőrinc-telep

  Megfizethető konténeres sittszállítás akár szombaton is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!