Lomelszállítás XXIII. kerület

Hulladékgazdálkodási központ a Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónkban és lomelszállítás XXIII. kerület

A 17. kerületben lévő szeméttelepünk hulladékgazdálkodási engedéllyel bír, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból külön válogatjuk a sittet és a különböző anyagú pl. fa hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a +36 1 773 3199 telefonszámon. Ha honlapunkat okostelefonon böngészi, akkor a lenti fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

szeméttelep XXIII. kerület telefonszám

Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével szétválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő üzemekbe szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre fuvarozzuk.

A lomtalanításból származó lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítmányozzuk.

Hulladékudvarunk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet által működtetett lerakónkban a háztartásokban keletkező szemetet szortírozza, és a megfelelő pontokra vigye. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Konténeres sittszállítás Soroksár

Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban XXIII. kerület övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!

Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is bérelhet tőlünk XXIII. kerület régiójában!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XXIII. kerület régiójában. Ha Önnél a lakásban, az irodában felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., kedvező áron megoldjuk ezek elfuvarozását XXIII. kerület régiójában, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék átvétele: újságok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Építési törmelék elszállítása konténerrel Soroksár-Újtelep

Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, táskák

Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Ipari hulladék elvitele XXIII. kerület környékéről – hulladéklerakó

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés XXIII. kerület 06 1 773 3199.

Minden évben mintegy 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

Konténeres szemétszállítás Milleniumtelep

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer kifizetése pos terminállal

Az építési konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

hulladékválogató XXIII. kerület

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, mert cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt építési konténert.
 3. A tároló konténer a szemét pakolása céljából akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. XXIII. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás XXIII. kerület

A legjobb árú törmelékszállítás XXIII. kerület körzetében?

Ha a szemétszállítás díját is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a szemétlerakónkba is az összepakolt zsákokat.

A lomelszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A szemétszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és máris indítjuk az autónkat.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen szemét elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást érdemes-e választani.

konténeres kocsi bérlés XXIII. kerület

Áraink

A hulladék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Szemétlerakási díj

Mekkora kapacitásra van szükség a szemét elszállításához?

Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink alábecsülik az elszállítandó szemét mennyiségét. Ebből adódóan tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező szemetes konténert rendeljenek ügyfeleink.

A szemetes konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag tökéletesen megfelelő kapacitású konténert kínálunk. A lomok telerakása lenyitható konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a lomokat.

építési konténer XXIII. kerület

Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes információkat a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad rakni a különféle sittet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert pakolás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, XXIII. kerület területén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó konténeres szemétszállítás akár szombaton is szeméttelepünkre Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!