Olcsó konténer hétvégén III. kerület Vörösvári út

Olcsó konténer hétvégén III. kerület Vörösvári út és hulladéklerakási lehetőség XVII. kerület

Olcsó hulladékgyűjtés konténerbe III. kerület Vörösvári út. XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési engedéllyel bír, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. fa hulladékot.

Csapatunk elérhető a +36 1 773 3199 számon. Amennyiben honlapunkat mobiltelefonon olvassa, akkor a következő képre koppintva rögtön hívhat is minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám III. kerület Vörösvári út

Korszerű gépsorunk révén kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő üzemekbe visszük.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe visszük.

A lomtalanítás során keletkező lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítmányozzuk.

Hulladékudvarunk célja, hogy a megfelelő képzettségű munkatársaink segítségével működtetett telephelyünkön a háztartásokban keletkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra vigye. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit rakodhat le nálunk III. kerület Vörösvári út környékéről?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék leadása: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. tégla, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is rendelhet tőlünk III. kerület Vörösvári út környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk III. kerület Vörösvári út régiójában. Ha Önnél a lakásban, a padláson tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elszállítását III. kerület Vörösvári út övezetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék leadása: pl. flakonok, műanyag szatyrok

Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás III. kerület Vörösvári út környékéről – hulladéklerakó

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer III. kerület Vörösvári út +36 1 773 3199.

Évente hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer kifizetése pos terminállal

A szemetes konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne töltse idejét ATM-nél, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

hulladékudvar III. kerület Vörösvári út

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, tekintve kezdetben csak egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét rakodása érdekében akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. III. kerület Vörösvári út egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal kér tőlünk tároló konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása III. kerület Vörösvári út

A legolcsóbb hulladékszállítás III. kerület Vörösvári út övezetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.

A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen lom elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást érdemes-e választani.

konténeres kocsi bérlés III. kerület Vörösvári út

Áraink

Az építési törmelék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladékátvétel díja

Mekkora kapacitásra van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Gyakorta megesik, hogy megrendelőink alábecsülik az elfuvarozandó szemét volumenét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású konténert igényeljenek.

A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, szinte tökéletesen az igényeihez szabott méretű építési konténert kínálunk. A hulladékok megtöltése lenyitható szemetes konténer esetén ésszerűbb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.

konténer méretek köbméter III. kerület Vörösvári út

Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes információkat a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is lehet pakolni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert pakolás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, III. kerület Vörösvári út régiójában ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 1 773 3199!