Olcsó konténeres hulladékszállítás Kaszásdűlőn

Olcsó konténeres hulladékszállítás Kaszásdűlő övezetében, akár 1 órán belül +36 1 773 3199!

Konténer Kaszásdűlő ügyfélszolgálat: +36 1 773 3199 (7:00 és 20:00 óra között, minden nap)

konténer árak Kaszásdűlő

Kedvező árú konténeres sittszállítás Kaszásdűlő övezetében rögtön tudunk indulni, akár ünnepnapon is, a legkisebb konténertől a legnagyobbig: +36 1 773 3199!

Ezért hívjon minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
 2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres hulladékszállítás ünnepnapon is!
 3. Nem kell szétválogatnia a szemetet, rakhatja a konténerbe ömlesztve is!
 4. A konténert hívása után mindjárt ki tudjuk szállítani!
 5. Több évtizedes tapasztalatunk van, pontosan ismerjük ügyfeleink elvárásait!
 6. Nem szeretnénk Önön meggazdagodni, azt szeretnénk, ha boldog lenne, és ajánlana minket a rokonainak is!

Pénztárcabarát konténeres szállítás Kaszásdűlő övezetében 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Kaszásdűlő területén akár 1 órán belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a megrakott konténert.   Hívjon minket, ha megbízható partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be magához +36 1 773 3199!
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

konténer szállítás ügyfélszolgálat Kaszásdűlő

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek?  Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad rakni a különböző sittet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, Kaszásdűlő övezetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Pénztárcabarát konténeres sittszállítás Kaszásdűlő övezetében hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: +36 1 773 3199!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

konténer rendelés árak Kaszásdűlő

Ipari hulladék elvitele Kaszásdűlő környékéről – hulladékválogató

Konténeres sittszállítás Kaszásdűlő, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Kaszásdűlő +36 1 773 3199.

Éves szinten mintegy 150 ezer tonna szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot Kaszásdűlő régiójában?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, tekintve kezdetben csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Kaszásdűlő egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
konténeres szemétszállítás Kaszásdűlő

Néhány hasznos tipp a konténeres szállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a kerítésén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejárati kapu méretét ajánljuk megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres autó garantáltan be tudjon jutni a telekre.
 • Noha védőhálót rakunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is rak a konténerbe, akkor azokat lehetőleg a konténer aljára helyezze.
 • Számítógépes kimutatás formájában vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes tudnivalót, de ha hamarabb pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal telefonáljon az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer rakodására, akkor adjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés gondját.
 • A konténerek között található zárható és lenyitható fajtájú is, ami könnyítheti a sitt rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, kérjen információt az ügyfélszolgálatunkon: +36 1 773 3199.
 • Megnyugtató tudnivaló Önre nézve is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, így szavatoljuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen elérhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként külön pakolva lehetséges a fémhulladék, fahulladék, kerti zöldhulladék, építési törmelék elszállítása.
 • Ha nagy tömegű hulladékot helyez a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, ellenkező esetben nagyon nehéz mozgatni és szállítani őket.
 • Ha sok zsákot kell rakodni a szállító konténeres kocsira, vagy magasabb szintekről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a rakodás összege a helyszíni viszonyoknak megfelelő megállapodáson alapul.

>Pénztárcabarát konténeres sittszállítás!

Megbízható konténeres sittszállítás Kaszásdűlő vonzáskörzetében konténer rendelés +36 1 773 3199!

Hulladékkezelő telephely a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és konténer rendelés Kaszásdűlő

A 17. kerületben lévő hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a behozott vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. papír szemetet.

Csapatunk rendelkezésre áll a +36 1 773 3199 telefonszámon. Ha webhelyünket mobiltelefonon olvassa, akkor a lenti fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Kaszásdűlő

Korszerű hulladékválogató berendezésünk által szétválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító üzemekbe szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.

A lomtalanítás során keletkező törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre fuvarozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítmányozzuk.

Szeméttelepünk célja, hogy a megfelelő képzettségű személyzet által irányított üzemünkben a háztartásokban keletkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Kaszásdűlő övezetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is rendelhet tőlünk Kaszásdűlő övezetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Kaszásdűlő körzetében. Ha házában, az irodában összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron vállaljuk ezek elvitelét Kaszásdűlő övezetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék átvétele: újságok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, fóliák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Kaszásdűlő vonzáskörzetéből – sittlerakó

Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Kaszásdűlő +36 1 773 3199.

Minden évben körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés kártyával

Az építési konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne töltse idejét ATM-nél, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

hulladékudvar Kaszásdűlő

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mert kezdetben csak egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
 3. Az építési konténer a szemét pakolása céljából akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Kaszásdűlő egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha többször kér tőlünk tároló konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása Kaszásdűlő

A legkedvezőbb szemétszállítás Kaszásdűlő körzetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.

A lomelszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen szemét elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást ajánlott-e megrendelni.

konténeres sittszállító Kaszásdűlő

Lomelszállítási díjak

A szemét elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Sittlerakás ára

Hány zsákra van szükség a szemét elszállításához?

Gyakran megtörténik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elvitetendő sitt volumenét. Emiatt tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású szemetes konténert kérjenek.

Az építési konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte teljesen megfelelő kapacitású szemetes konténert viszünk Önnek. A lomok telerakása lenyitható konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis könnyebb behordani a sittet.

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is lehet rakni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Meddig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, Kaszásdűlő régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó törmelékszállítás konténerben akár szombaton is szeméttelepünkre Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 1 773 3199!