Olcsó konténeres III. kerület Nánási út

Olcsó konténeres III. kerület Nánási út és hulladékkezelő telephely 17. kerület

Kedvező árú építési törmelék elszállítás III. kerület Nánási út. A Régiakadémiatelepen lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különféle anyagú pl. műanyag szemetet.

Csapatunk elérhető a +36 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben honlapunkat okostelefonon olvassa, akkor a lenti fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

szeméttelep III. kerület Nánási út telefonszám

Korszerű gépsorunk által kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő telepekre szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre visszük.

A lomtalanítás során keletkező hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba visszük, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítjuk.

Sittlerakónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet által üzemeltetett központunkban a háztartásokban keletkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk III. kerület Nánási út régiójából?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!

Fahulladék átvétele: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is rendelhet tőlünk III. kerület Nánási út régiójában!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk III. kerület Nánási út környékén. Ha Önnél a lakásban, a padláson felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elvitelét III. kerület Nánási út vonzáskörzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék átvétele: folyóiratok, füzetek, hullámpapír lomtalanítása

Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Zöldhulladék elszállítás III. kerület Nánási út környékéről – hulladéklerakó

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés III. kerület Nánási út +36 1 773 3199.

Éves szinten körülbelül 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. papírhulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

konténer kifizetése pos terminállal

A konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

hulladékválogató III. kerület Nánási út

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett vevőinek köszönheti, mert eleinte csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A tároló konténer a szemét pakolása céljából akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. III. kerület Nánási út egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása III. kerület Nánási út

A legjobb árú hulladékszállítás III. kerület Nánási út övezetében?

Ha a szemétszállítás összegét is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az összerakott szemetet.

A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A sittszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást érdemes-e igényelni.

konténeres sittszállító III. kerület Nánási út

Lomelszállítási díjak

A törmelék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Hulladékleadás ára

Mekkora konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elfuvarozandó sitt mennyiségét. Ebből kifolyólag orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású szemetes konténert rendeljenek ügyfeleink.

A konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag abszolút megfelelő kapacitású építési konténert viszünk Önnek. A hulladékok megtöltése lenyitható konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel könnyebb behordani a lomokat.

konténerek méretei III. kerület Nánási út

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is lehet pakolni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, III. kerület Nánási út területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is sittlerakónkba Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 1 773 3199!