Olcsó szemetes konténer III. kerület Csobánka tér

Olcsó szemetes konténer III. kerület Csobánka tér és hulladékgazdálkodási központ Régiakadémiatelep

Olcsó konténer rendelés hétvégén III. kerület Csobánka tér. A 17. kerületben lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékkezelési jogosultsággal rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különböző összetételű pl. fa hulladékot.

Csapatunk elérhető a +36 1 773 3199 számon. Amennyiben weboldalunkat mobiltelefonon böngészi, akkor a következő képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

hulladéklerakó telefon III. kerület Csobánka tér

Modern gépsorunk segítségével szétválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.

A lomtalanításból származó törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre fuvarozzuk.

Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a megfelelő képzettségű munkatársaink segítségével működtetett központunkban a háztartásokban keletkező szemetet szortírozza, és a megfelelő pontokra szállítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit rakodhat le nálunk III. kerület Csobánka tér körzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is igényelhet tőlünk III. kerület Csobánka tér vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk III. kerület Csobánka tér körzetében. Ha házában, az irodában felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elvitelét III. kerület Csobánka tér körzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, műanyag szatyrok

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás III. kerület Csobánka tér övezetéből – hulladékválogató

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés III. kerület Csobánka tér +36 1 773 3199.

Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer kifizetése pos terminállal

A tároló konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, !

lakossági hulladékudvar III. kerület Csobánka tér

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, mert eleinte csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét pakolása végett akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Online felületünkön pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. III. kerület Csobánka tér egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben többször rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
lomtalanítás III. kerület Csobánka tér

A legkedvezőbb sittelvitel III. kerület Csobánka tér vonzáskörzetében?

Ha a hulladék elszállításának összegét is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az előkészített hulladékot.

A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást érdemes-e igényelni.

konténeres kocsi bérlés III. kerület Csobánka tér

Lomelszállítási díjak

A szemét elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Hulladékleadás ára

Hány zsákra van szükség a szemét elszállításához?

Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elfuvarozandó szemét mennyiségét. Ebből adódóan orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjenek.

A szemetes konténerek különböző űrtartalmúak, szinte tökéletesen megfelelő kapacitású szemetes konténert kínálunk. A törmelék rakodása lenyitható szemetes konténer esetén ésszerűbb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.

konténer méretek III. kerület Csobánka tér

Sokszor feltett kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is lehet pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert pakolás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, III. kerület Csobánka tér régiójában hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető konténeres sittszállítás hétvégén is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 1 773 3199!