Pénztárcabarát konténer hétvégén Napraforgó utca

Pénztárcabarát konténer hétvégén Napraforgó utca területén, akár 1 órán belül +36 1 773 3199!

Sittszállítás non-stop hívható szám: 06 1 773 3199 (reggel 6 és este 10 óra között, minden nap)

Konténeres sittszállítás Napraforgó utca

Pénztárcabarát konténeres sittszállítás Napraforgó utca területén rögtön tudunk indulni, akár munkaszüneti napokon is, a legkisebb konténertől a legnagyobbig: 06 1 773 3199!

Ezért hívjon minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!Megfizethető konténeres hulladékszállítás
 2. Szinte bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres hulladékszállítás ünnepnapon is! 0-24 konténeres hulladékszállítás
 3. Nem kell válogatnia a szemetet, rakhatja a konténerbe, ahogy jön!
 4. A konténert szinte azonnal ki tudjuk szállítani!Konténer most
 5. 25 éves tapasztalatunk van, részletekbe menően ismerjük ügyfeleink elvárásait!Lelkiismeretes konténeres
 6. Nem célunk Önön meggazdagodni, azt szeretnénk, ha boldog lenne, és ajánlana minket a rokonainak is!Konténeres hulladékszállítás

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás Napraforgó utca környékén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Napraforgó utca régiójában akár 1 órán belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a tele konténert. Hívjon minket, ha lelkiismeretes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a portájára +36 1 773 3199! Konténer garancia
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is lehet pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, Napraforgó utca régiójában ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját utánfutóval is lehet vinni telephelyére hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető konténeres sittszállítás Napraforgó utca vonzáskörzetében hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: 06 1 773 3199!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

Néhány megszívlelendő tipp a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a telkén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejárati kapu méretét javasoljuk egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító kocsi feltétlenül be tudjon hajtani a telekre.
 • Habár védőhálót teszünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is pakol a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer mélyére helyezze.
 • Számítógépes adatbázisunkban vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes információt, de ha korábban pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal telefonáljon az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer megtöltésére, akkor adjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka gondját.
 • A konténerek között akad zárható és lenyitható fajtájú is, ami könnyítheti a sitt rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tudakozódjon az ügyfélszolgálatunkon: +36 1 773 3199.
 • Megnyugtató tény Önre nézve is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ezáltal szavatoljuk, hogy a sitt nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen elérhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás jön szóba, amellyel zsákonként szétválogatva lehetséges a fémhulladék, fahulladék, kerti zöldhulladék, építési törmelék elvitele.
 • Ha sittet rak a zsákokba, akkor nem szabad teljesen megtölteni őket, ellenkező esetben nem lehet mozgatni és szállítani őket.
 • Ha sok zsákot kell felpakolni az autóra, vagy emeletről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a rakodás összege a helyszíni adottságoknak megfelelő megállapodáson alapul.

>Olcsó konténeres sittszállítás!

Rugalmas konténeres sittszállítás Napraforgó utca vonzáskörzetében 06 1 773 3199!