Pénztárcakímélő bontási hulladék elszállítása konténerrel IV. kerület Váci út

Pénztárcakímélő bontási hulladék elszállítása konténerrel IV. kerület Váci út és hulladékátvétel 17. kerület

Pénztárcakímélő hulladék elszállítás IV. kerület Váci út. A 17. kerületben lévő hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási engedéllyel bír, a behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. fa hulladékot.

Csapatunk rendelkezésre áll a +36 1 773 3199 telefonszámon. Ha webhelyünket okostelefonon böngészi, akkor a lenti fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat IV. kerület Váci út telefonszám

Modern hulladékválogató berendezésünk által szelektált építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító üzemekbe fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítjuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe visszük.

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink révén irányított központunkban a lakosságtól érkező szemetet szelektálja, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban IV. kerület Váci út körzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is igényelhet tőlünk IV. kerület Váci út körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk IV. kerület Váci út környékén. Ha házában, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., kedvező áron vállaljuk ezek elszállítását IV. kerület Váci út vonzáskörzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a sittlerakónkba.

Papírhulladék leadása: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, táskák

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás IV. kerület Váci út környékéről – hulladékválogató

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés IV. kerület Váci út +36 1 773 3199.

Minden évben mintegy 150 ezer tonna szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

A konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

építési bontási hulladék lerakó IV. kerület Váci út

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt építési konténert.
 3. A konténer a szemét pakolása érdekében akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. IV. kerület Váci út egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal rendel tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása IV. kerület Váci út

A legolcsóbb lomelszállítás IV. kerület Váci út környékén?

Ha a szemétszállítás díját is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a hulladékkezelőnkbe is az előkészített hulladékot.

A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A sittszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást tanácsos-e megrendelni.

konténeres kocsi bérlés IV. kerület Váci út

Áraink

A hulladék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladékleadás ára

Mekkora konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?

Gyakorta megesik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elfuvarozandó törmelék volumenét. Ennek okán szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású tároló konténert rendeljenek ügyfeleink.

A konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert szállítunk ki. A hulladékok pakolása lenyitható építési konténer esetén ésszerűbb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.

szemetes konténer bérlés IV. kerület Váci út

Gyakori kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is lehet pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
 4. Meddig maradhat a konténer rakodás céljából? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, IV. kerület Váci út régiójában hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 1 773 3199!