Rácsos konténer Budakalász

Akciós rácsos konténer Budakalász és hulladékátvétel Régiakadémiatelep

Pénztárcakímélő konténeres szemétszállítás Budakalász. XVII. kerületi sittlerakónk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal rendelkezik, a beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. műanyag szemetet.

Csapatunk hívható a +36 1 773 3199 számon. Ha webhelyünket mobiltelefonon olvassa, akkor a következő fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

szeméttelep Budakalász telefonszám

Korszerű gépsorunk által kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő telepekre szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe szállítjuk.

A lomtalanításból származó szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó helyre szállítmányozzuk.

Hulladékválogatónk célja, hogy a megfelelő képzettségű személyzet közreműködésével üzemeltetett üzemünkben a lakosságtól érkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Mit rakodhat le nálunk Budakalász környékéről?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk Budakalász régiójában!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Budakalász körzetében. Ha Önnél a lakásban, a padláson felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elfuvarozását Budakalász körzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a sittlerakónkba.

Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Budakalász körzetéből – hulladékválogató

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés Budakalász +36 1 773 3199.

Évente körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés bankkártyával

A tároló konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, !

építési bontási hulladék lerakó Budakalász

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett megrendelőinek köszönheti, mivel kezdetben csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Budakalász egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk építési konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Budakalász

A legolcsóbb szemétszállítás Budakalász övezetében?

Ha a szemétszállítás díját is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a hulladékválogatónkba is az összerakott szemetet.

A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A hulladékszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást tanácsos-e igényelni.

konténeres sittszállító Budakalász

Aktuális díjaink

A törmelék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakás ára

Hány zsákra van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy ügyfeleink alábecsülik az elvitetendő törmelék mennyiségét. Ebből adódóan tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb konténert igényeljenek.

A szemetes konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag abszolút megfelelő kapacitású konténert kínálunk. A lomok megtöltése lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a sittet.

hulladék konténer bérlés Budakalász

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad rakni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert megrakás céljából? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, Budakalász közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres hulladékszállítás akár szombaton is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 1 773 3199!