Rácsos konténer Újpest

Pénztárcakímélő rácsos konténer Újpest és hulladékátvétel XVII. kerület

Pénztárcakímélő lenyitható konténer Újpest. XVII. kerületi lakossági hulladékudvarunk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. műanyag hulladékot.

Csapatunk hívható a +36 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben honlapunkat okostelefonon olvassa, akkor az alábbi fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Újpest

Modern hulladékválogató berendezésünk révén szétválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító üzemekbe szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.

A lomtalanítás során keletkező szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba fuvarozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe visszük.

Sittlerakónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet által irányított üzemünkben a háztartásokban keletkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő helyekre vigye. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Újpest körzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is igényelhet tőlünk Újpest övezetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Újpest környékén. Ha házában, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elvitelét Újpest vonzáskörzetében, de elhozhatja Ön is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék átvétele: újságok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, táskák

Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Újpest körzetéből – hulladéklerakó

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Újpest +36 1 773 3199.

Évente hozzávetőleg 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. műanyag hulladék, fahulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJDONSÁG!

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés bankkártyával

A konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, így időt takarít meg!

építési bontási hulladék lerakó Újpest

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett megrendelőinek köszönheti, tekintve kezdetben csak egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása érdekében akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Újpest egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása Újpest

A legjobb árú törmelékszállítás Újpest vonzáskörzetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az összepakolt zsákokat.

A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A hulladékszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen törmelék elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást tanácsos-e igényelni.

konténeres autó Újpest

Lomelszállítási díjak

A sitt elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Törmeléklerakási díj

Milyen méretű konténerre van szükség a sitt elviteléhez?

Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink alábecsülik az elszállítandó törmelék mennyiségét. Ennek okán tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező építési konténert rendeljenek ügyfeleink.

A szemetes konténerek változó befogadóképességűek, szinte teljesen megfelelő kapacitású szemetes konténert kínálunk. A hulladékok telerakása lenyitható szemetes konténer esetén sokkal kényelmesebb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.

konténer méretek Újpest

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is lehet rakni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, Újpest régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető konténeres sittszállítás hétvégén is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 1 773 3199!