Sitt elszállítás Káposztásmegyer

Pénztárcakímélő sitt elszállítás Káposztásmegyer és hulladékátvétel Régiakadémiatelep

Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás hétvégén Káposztásmegyer. A Régiakadémiatelepen lévő hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási engedéllyel bír, a beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. fa hulladékot.

Csapatunk hívható a +36 1 773 3199 számon. Ha webhelyünket okostelefonon böngészi, akkor a lenti képre koppintva rögtön hívhat is minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Káposztásmegyer telefonszám

Korszerű hulladékválogató berendezésünk révén kiválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító telepekre fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe szállítjuk.

A lomtalanításból származó törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítmányozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe fuvarozzuk.

Hulladékválogatónk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák révén irányított központunkban a lakosságtól érkező szemetet szortírozza, és a megfelelő helyekre fuvarozza. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit rakodhat le nálunk Káposztásmegyer környékéről?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is bérelhet tőlünk Káposztásmegyer régiójában!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Káposztásmegyer régiójában. Ha Önnél a lakásban, az irodában tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elszállítását Káposztásmegyer vonzáskörzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a szeméttelepünkre.

Papírhulladék átvétele: újságok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, táskák

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Káposztásmegyer vonzáskörzetéből – hulladékudvar

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer Káposztásmegyer +36 1 773 3199.

Évente hozzávetőleg 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer kifizetése pos terminállal

A szemetes konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, !

hulladékválogató Káposztásmegyer

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, tekintve eleinte mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt tároló konténert.
 3. A tároló konténer a szemét pakolása céljából akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Káposztásmegyer egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal rendel tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
lomtalanítás Káposztásmegyer

A legkedvezőbb szemétszállítás Káposztásmegyer körzetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összerakott szemetet.

A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A sittszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és máris útra kel a sofőrünk.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen szemét elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást ajánlott-e igényelni.

konténeres kocsi bérlés Káposztásmegyer

Hulladékszállítás árak

A törmelék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Sittlerakás ára

Mekkora konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Sokszor előfordul, hogy az emberek alábecsülik az elszállítandó törmelék volumenét. Ebből adódóan szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású tároló konténert igényeljenek.

A szemetes konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag tökéletesen az igényeihez szabott méretű konténert szállítunk ki. A szemét telerakása lenyitható szemetes konténer esetén ésszerűbb, mivel könnyebb behordani a törmeléket.

konténer méretek köbméter Káposztásmegyer

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes információkat a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad pakolni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás céljából? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, Káposztásmegyer közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Megfizethető törmelékszállítás konténerben akár szombaton is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 1 773 3199!