Szemét elszállítása konténerrel Alacskai úti lakótelep

Hulladéklerakási lehetőség a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és szemét elszállítása konténerrel Alacskai úti lakótelep

A 17. kerületben lévő hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. műanyag hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a 06 1 773 3199 telefonszámon. Ha honlapunkat okostelefonon böngészi, akkor az alábbi fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Alacskai úti lakótelep

Modern hulladékválogató berendezésünk által szétválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe visszük, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe fuvarozzuk.

Sittlerakónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet segítségével irányított telephelyünkön a háztartásokban keletkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő helyekre vigye. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Alacskai úti lakótelep régiójából?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. beton, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is igényelhet tőlünk Alacskai úti lakótelep környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Alacskai úti lakótelep környékén. Ha Önnél a lakásban, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., kedvező áron vállaljuk ezek elszállítását Alacskai úti lakótelep körzetében, de elhozhatja Ön is a sittlerakónkba.

Papírhulladék leadása: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Alacskai úti lakótelep körzetéből – hulladékudvar

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer Alacskai úti lakótelep +36 1 773 3199.

Minden évben körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

Az építési konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, így időt takarít meg!

építési bontási hulladék lerakó Alacskai úti lakótelep

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, tekintve kezdetben mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt tároló konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Alacskai úti lakótelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben többször kér tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
lomtalanítás Alacskai úti lakótelep

A legolcsóbb lomelszállítás Alacskai úti lakótelep környékén?

Ha a szemétszállítás díját is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a hulladékválogatónkba is az előkészített hulladékot.

A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A lomelszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást tanácsos-e választani.

konténeres kocsi bérlés Alacskai úti lakótelep

Szemétszállítási díjak

A törmelék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Hulladékleadás ára

Mekkora konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Gyakorta megesik, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elfuvarozandó lomok volumenét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjenek.

A tároló konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag teljesen megfelelő kapacitású konténert kínálunk. A lomok pakolása lenyitható konténer esetén sokkal kényelmesebb, mert könnyebb behordani a lomokat.

konténer méretek köbméter Alacskai úti lakótelep

Szokásos kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is lehet rakni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, Alacskai úti lakótelep közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!