Szemét elszállítása konténerrel Belváros

Hulladékátvétel a Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónkban és szemét elszállítása konténerrel Belváros

XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a behozott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. fa szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a +36 1 773 3199 telefonszámon. Ha honlapunkat mobiltelefonon olvassa, akkor a következő fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

hulladéklerakó telefon Belváros

Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő telepekre fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe visszük.

A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítmányozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó helyre fuvarozzuk.

Sittlerakónk célja, hogy a szakképzett munkatársaink közreműködésével működtetett központunkban a háztartásokban keletkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit rakodhat le nálunk Belváros környékéről?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. beton, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk Belváros környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Belváros övezetében. Ha házában, a padláson tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elvitelét Belváros övezetében, de elhozhatja Ön is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék átvétele: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Ipari hulladék elvitele Belváros vonzáskörzetéből – hulladékudvar

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés Belváros 06 1 773 3199.

Évente mintegy 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, válogató és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés kártyával

A szemetes konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

hulladékudvar Belváros

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, tekintve kezdetben csupán egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
 3. A tároló konténer a szemét pakolása érdekében akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Belváros egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása Belváros

A legkedvezőbb lomelszállítás Belváros vonzáskörzetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a telephelyünkre is az összerakott szemetet.

A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A szemétszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és elmondja, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást érdemes-e igényelni.

konténeres kocsi bérlés Belváros

Lomelszállítási díjak

A szemét elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Hulladékleadás ára

Milyen méretű konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?

Gyakorta megesik, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elszállítandó lomok mennyiségét. Ennek okán tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású tároló konténert kérjenek.

A tároló konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő konténert szállítunk ki. A szemét telerakása lenyitható konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel könnyebb behordani a szemetet.

konténer méretek köbméter Belváros

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, Belváros közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Megfizethető konténeres szemétszállítás hétvégén is hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!