Szemét elszállítása konténerrel Gloriett-telep

Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi szeméttelepünkön és szemét elszállítása konténerrel Gloriett-telep

A Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a behozott vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. papír szemetet.

Csapatunk hívható a +36 1 773 3199 telefonszámon. Ha webhelyünket mobiltelefonon böngészi, akkor a lenti fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Gloriett-telep

Korszerű gépsorunk segítségével kiválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító telepekre fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.

A lomtalanítás során keletkező hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítmányozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítjuk.

Hulladékudvarunk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink által működtetett lerakónkban a háztartásokban keletkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Gloriett-telep régiójából?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék leadása: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. tégla, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is igényelhet tőlünk Gloriett-telep övezetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Gloriett-telep régiójában. Ha házában, az irodában összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., kedvező áron vállaljuk ezek elszállítását Gloriett-telep vonzáskörzetében, vagy behozhatja saját maga is a sittlerakónkba.

Papírhulladék leadása: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás Gloriett-telep régiójából – hulladékudvar

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Gloriett-telep +36 1 773 3199.

Évente hozzávetőleg 150 ezer tonna szemetet (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés kártyával

A tároló konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Nem kell előre készpénzt felvennie, így időt takarít meg!

hulladékválogató Gloriett-telep

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett vevőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 3. Az építési konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Gloriett-telep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben többször rendel tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Gloriett-telep

A legolcsóbb sittelvitel Gloriett-telep környékén?

Ha a hulladék elszállításának összegét is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a telephelyünkre is az előkészített hulladékot.

A lomelszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást tanácsos-e megrendelni.

konténeres autó Gloriett-telep

Szemétszállítási díjak

A sitt elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Hulladékleadás ára

Milyen méretű konténerre van szükség a szemét elszállításához?

Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink alábecsülik az elszállítandó szemét volumenét. Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb tároló konténert kérjenek.

A konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag abszolút az igényeihez szabott méretű konténert szállítunk ki. A szemét megtöltése lenyitható tároló konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel könnyebb behordani a lomokat.

hulladék konténer bérlés Gloriett-telep

Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad rakni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.
 4. Meddig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, Gloriett-telep közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!