Szemét elszállítása konténerrel Hegyvidék

Hulladékgazdálkodási központ XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és szemét elszállítása konténerrel Hegyvidék

A 17. kerületben lévő szeméttelepünk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a behozott vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különféle anyagú pl. fa szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk hívható a +36 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben weboldalunkat mobiltelefonon olvassa, akkor a lenti fényképre koppintva rögtön hívhat is minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Hegyvidék telefonszám

Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító üzemekbe szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.

A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba fuvarozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítjuk.

Szeméttelepünk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák közreműködésével irányított üzemünkben a lakosságtól érkező szemetet szortírozza, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Hegyvidék régiójából?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék átvétele: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is igényelhet tőlünk Hegyvidék régiójában!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Hegyvidék környékén. Ha házában, a pincében összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elvitelét Hegyvidék körzetében, de elhozhatja Ön is a szeméttelepünkre.

Papírhulladék átvétele: újságok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Ipari hulladék elvitele Hegyvidék környékéről – hulladékudvar

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés Hegyvidék +36 1 773 3199.

Minden évben mintegy 150 ezer tonna szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

A szemetes konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, !

hulladékválogató Hegyvidék

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, tekintve kezdetben csupán egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Hegyvidék egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása Hegyvidék

A legolcsóbb hulladékszállítás Hegyvidék körzetében?

Ha a szemétszállítás összegét is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az előkészített hulladékot.

A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A sittszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és máris útra kel a sofőrünk.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást érdemes-e igényelni.

konténeres sittszállító Hegyvidék

Szemétszállítási díjak

A sitt elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Szemétlerakási díj

Milyen méretű konténerre van szükség a szemét elszállításához?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy az emberek alábecsülik az elszállítandó törmelék mennyiségét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb szemetes konténert igényeljenek.

A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, szinte abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő építési konténert viszünk Önnek. A sitt pakolása lenyitható szemetes konténer esetén ésszerűbb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.

szemétszállító konténer Hegyvidék

Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése fölöslegesen drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad pakolni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
 4. Meddig maradhat a konténer rakodás céljából? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet rendelni konténert? Igen, Hegyvidék közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres szemétszállítás akár szombaton is sittlerakónkba Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!