Szemét elszállítása konténerrel Kőbánya

Hulladékátvétel a 17. kerületben lévő sittlerakónkban és szemét elszállítása konténerrel Kőbánya

A 17. kerületben lévő szeméttelepünk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. műanyag szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a 06 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben webhelyünket mobiltelefonon olvassa, akkor a lenti fényképre koppintva rögtön hívhat is minket.

hulladéklerakó telefon Kőbánya

Modern hulladékválogató berendezésünk révén szétválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító telepekre fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe visszük.

A lomtalanítás során keletkező szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba fuvarozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó helyre szállítmányozzuk.

Hulladékválogatónk célja, hogy a szakképzett munkatársaink által működtetett telephelyünkön a lakosságtól érkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Kőbánya övezetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

Fahulladék leadása: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk Kőbánya környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Kőbánya körzetében. Ha házában, a pincében tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., kedvező áron megoldjuk ezek elfuvarozását Kőbánya körzetében, vagy behozhatja saját maga is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék leadása: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Zöldhulladék elszállítás Kőbánya körzetéből – hulladékkezelő központ

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés Kőbánya 06 1 773 3199.

Évente körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

konténer kifizetése pos terminállal

A szemetes konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

lakossági hulladékudvar Kőbánya

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett vevőinek köszönheti, tekintve kezdetben csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Kőbánya egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Kőbánya

A legkedvezőbb szemétszállítás Kőbánya körzetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a telephelyünkre is az összerakott szemetet.

A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A lomelszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást ajánlott-e igényelni.

konténeres sittszállító Kőbánya

Szemétszállítási díjak

A hulladék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Sittlerakás ára

Hány zsákra van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elfuvarozandó szemét volumenét. Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező szemetes konténert kérjenek.

A tároló konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő építési konténert viszünk Önnek. A hulladékok megtöltése lenyitható szemetes konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a lomokat.

építési konténer Kőbánya

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert pakolás végett? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, Kőbánya területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is sittlerakónkba Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!