Szemét elszállítása konténerrel Mátyáshegy

Hulladéklerakási lehetőség a 17. kerületben lévő hulladékudvarunkban és szemét elszállítása konténerrel Mátyáshegy

A 17. kerületben lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különféle összetételű pl. műanyag szemetet.

Csapatunk elérhető a 06 1 773 3199 számon. Amennyiben webhelyünket okostelefonon olvassa, akkor a következő fényképre koppintva rögtön hívhat is minket.

hulladéklerakó telefon Mátyáshegy

Modern hulladékválogató berendezésünk révén szelektált építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító üzemekbe szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre szállítjuk.

A lomtalanításból származó lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba visszük, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítmányozzuk.

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet közreműködésével működtetett üzemünkben a háztartásokban keletkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre vigye. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Mátyáshegy körzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!

Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. beton, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is igényelhet tőlünk Mátyáshegy régiójában!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Mátyáshegy régiójában. Ha Önnél a lakásban, a padláson felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elvitelét Mátyáshegy vonzáskörzetében, vagy behozhatja saját maga is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék átvétele: újságok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, táskák

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás Mátyáshegy övezetéből – hulladéklerakó

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Mátyáshegy +36 1 773 3199.

Éves szinten mintegy 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJDONSÁG!

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés bankkártyával

A szemetes konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Nem kell előre készpénzt felvennie, így időt takarít meg!

építési bontási hulladék lerakó Mátyáshegy

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő vevőinek köszönheti, tekintve kezdetben csak egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Mátyáshegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha többször rendel tőlünk tároló konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Mátyáshegy

A legkedvezőbb törmelékszállítás Mátyáshegy vonzáskörzetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a hulladékválogatónkba is az összepakolt zsákokat.

A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A sittszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást érdemes-e igényelni.

konténeres autó Mátyáshegy

Hulladékszállítás árak

A törmelék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Törmeléklerakás ára

Mekkora konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?

Gyakorta megesik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elszállítandó törmelék mennyiségét. Ebből adódóan szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású konténert kérjenek.

A konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag abszolút megfelelő kapacitású tároló konténert tudunk biztosítani. A szemét megtöltése lenyitható szemetes konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel könnyebb behordani a szemetet.

építési konténer Mátyáshegy

Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes információkat a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is lehet pakolni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, Mátyáshegy területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó konténeres hulladékszállítás akár szombaton is szeméttelepünkre Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!