Szemét elszállítása konténerrel Megyer

Hulladékkezelő telephely a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és szemét elszállítása konténerrel Megyer

A 17. kerületben lévő hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési jogosultsággal bír, a beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. papír hulladékot.

Csapatunk rendelkezésre áll a 06 1 773 3199 számon. Amennyiben webhelyünket okostelefonon böngészi, akkor a lenti fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Megyer telefonszám

Korszerű hulladékválogató berendezésünk révén kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő üzemekbe fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe visszük.

A lomtalanításból származó törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba visszük, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe fuvarozzuk.

Hulladékválogatónk célja, hogy a szakképzett munkatársaink segítségével irányított központunkban a lakosságtól érkező szemetet szortírozza, és a megfelelő pontokra szállítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Mit rakodhat le nálunk Megyer régiójából?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk Megyer vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Megyer vonzáskörzetében. Ha házában, az irodában felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elvitelét Megyer régiójában, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a szeméttelepünkre.

Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Ipari hulladék elvitele Megyer körzetéből – hulladékválogató

Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés Megyer 06 1 773 3199.

Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonnányi szemetet (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés bankkártyával

A konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Nem kell előre készpénzt felvennie, !

építési bontási hulladék lerakó Megyer

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, mivel eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.
 3. A konténer a szemét pakolása céljából akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Megyer egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha többször rendel tőlünk konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
lomtalanítás Megyer

A legolcsóbb sittelvitel Megyer környékén?

Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az összepakolt zsákokat.

A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást érdemes-e igényelni.

konténeres kocsi bérlés Megyer

Áraink

A szemét elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Szemétlerakási díj

Mekkora konténerre van szükség a sitt elviteléhez?

Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elfuvarozandó törmelék mennyiségét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású építési konténert igényeljenek.

A konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte abszolút megfelelő kapacitású építési konténert viszünk Önnek. A hulladékok rakodása lenyitható szemetes konténer esetén sokkal kényelmesebb, mert könnyebb behordani a lomokat.

szemetes konténer bérlés Megyer

Sokszor feltett kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad rakni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert pakolás céljából? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, Megyer régiójában hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Megfizethető hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!