Szemét elszállítása konténerrel Pesthidegkút

Hulladékátvétel a 17. kerületben lévő törmeléklerakó központunkban és szemét elszállítása konténerrel Pesthidegkút

XVII. kerületi sittlerakónk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. fa szemetet.

Csapatunk elérhető a +36 1 773 3199 számon. Ha weboldalunkat mobiltelefonon böngészi, akkor a következő fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Pesthidegkút

Korszerű hulladékválogató berendezésünk révén szelektált építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő üzemekbe szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre visszük.

A lomtalanítás után megmaradt hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba fuvarozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó helyre fuvarozzuk.

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák révén üzemeltetett központunkban a lakosságtól érkező szemetet szelektálja, és a megfelelő helyekre szállítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Pesthidegkút vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is rendelhet tőlünk Pesthidegkút körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Pesthidegkút környékén. Ha Önnél a lakásban, a pincében összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elvitelét Pesthidegkút régiójában, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a szeméttelepünkre.

Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák

Konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Ipari hulladék elvitele Pesthidegkút környékéről – hulladékkezelő központ

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Pesthidegkút 06 1 773 3199.

Éves szinten körülbelül 150 ezer tonna hulladékot (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer kifizetése pos terminállal

A szemetes konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne töltse idejét ATM-nél, így időt takarít meg!

hulladékválogató Pesthidegkút

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Pesthidegkút egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal kér tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Pesthidegkút

A legolcsóbb sittelvitel Pesthidegkút környékén?

Ha a szemétszállítás összegét is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a szemétlerakónkba is az előkészített hulladékot.

A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A szemétszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és máris indul a konténeres kocsink.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen lom elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást tanácsos-e választani.

konténeres autó Pesthidegkút

Áraink

A hulladék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakás ára

Mekkora konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elfuvarozandó lomok mennyiségét. Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező építési konténert kérjenek.

A szemetes konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag abszolút az igényeihez szabott méretű tároló konténert kínálunk. A hulladékok rakodása lenyitható építési konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.

hulladék konténer bérlés Pesthidegkút

Gyakori kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, Pesthidegkút régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres hulladékszállítás hétvégén is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!