Szemét elszállítása konténerrel Pilisborosjenő

Hulladékátvétel a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és szemét elszállítása konténerrel Pilisborosjenő

A Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. műanyag hulladékot.

Ügyfélszolgálati számunk elérhető a 06 1 773 3199 számon. Amennyiben honlapunkat mobiltelefonon olvassa, akkor a következő fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Pilisborosjenő telefonszám

Modern gépsorunk által szelektált sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő üzemekbe fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre szállítjuk.

A lomtalanításból származó szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítmányozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre visszük.

Hulladékudvarunk célja, hogy a megfelelő képzettségű munkatársaink révén irányított központunkban a háztartásokban keletkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Pilisborosjenő környékéről?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

Fahulladék leadása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. beton, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is bérelhet tőlünk Pilisborosjenő környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Pilisborosjenő övezetében. Ha házában, az irodában összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elfuvarozását Pilisborosjenő környékén, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék leadása: újságok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, fóliák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Ipari hulladék elvitele Pilisborosjenő környékéről – sittlerakó

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés Pilisborosjenő 06 1 773 3199.

Éves szinten körülbelül 150 ezer tonna szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJDONSÁG!

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés kártyával

Az építési konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

hulladéklerakó Pilisborosjenő

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő vevőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Online felületünkön pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Pilisborosjenő egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen kér tőlünk tároló konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
lomtalanítás Pilisborosjenő

A legkedvezőbb törmelékszállítás Pilisborosjenő vonzáskörzetében?

Ha a hulladék elszállításának díját is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.

A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A hulladékszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen törmelék elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást ajánlott-e választani.

konténeres kocsi bérlés Pilisborosjenő

Áraink

A sitt elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Törmeléklerakás ára

Hány zsákra van szükség a szemét elszállításához?

Gyakran megtörténik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elszállítandó törmelék volumenét. Ennek okán szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező konténert igényeljenek.

A konténerek változó befogadóképességűek, szinte abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert kínálunk. A törmelék telerakása lenyitható tároló konténer esetén ésszerűbb, mert könnyebb behordani a sittet.

konténerek méretei Pilisborosjenő

Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad rakni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert pakolás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, Pilisborosjenő területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető konténeres szemétszállítás akár szombaton is sittlerakónkba Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!