Szemét elszállítása konténerrel Széna tér

Hulladékátvétel a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és szemét elszállítása konténerrel Széna tér

A Régiakadémiatelepen lévő hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezik, a beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. műanyag szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk elérhető a +36 1 773 3199 telefonszámon. Ha weboldalunkat mobiltelefonon olvassa, akkor a következő fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

hulladéklerakó telefon Széna tér

Modern gépsorunk által szétválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító telepekre visszük.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.

A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre fuvarozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítmányozzuk.

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák révén irányított üzemünkben a lakosságtól érkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Széna tér övezetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

Fahulladék átvétele: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. beton, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is rendelhet tőlünk Széna tér vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Széna tér vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron megoldjuk ezek elszállítását Széna tér vonzáskörzetében, de elhozhatja Ön is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, műanyag szatyrok

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Széna tér régiójából – hulladéklerakó

Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer Széna tér +36 1 773 3199.

Évente mintegy 150 ezer tonna hulladékot (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

A szemetes konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

hulladéklerakó Széna tér

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, tekintve eleinte mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.
 3. A konténer a szemét pakolása céljából akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Széna tér egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Széna tér

A legjobb árú hulladékszállítás Széna tér övezetében?

Ha a szemétszállítás díját is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a szemétlerakónkba is az összerakott szemetet.

A sittszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A sittszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és máris útra kel a sofőrünk.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen lom elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást ajánlott-e megrendelni.

konténeres sittszállító Széna tér

Hulladékszállítás árak

A szemét elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Törmeléklerakás ára

Mekkora konténerre van szükség a sitt elviteléhez?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elvitetendő sitt volumenét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb építési konténert kérjenek.

Az építési konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte abszolút megfelelő kapacitású szemetes konténert kínálunk. A sitt rakodása lenyitható konténer esetén ésszerűbb, mivel könnyebb behordani a hulladékot.

konténer méretek köbméter Széna tér

Gyakori kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad rakni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, Széna tér régiójában hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó konténeres hulladékszállítás hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 1 773 3199!