Szemét elszállítása konténerrel Szentendre

Hulladéklerakási lehetőség a 17. kerületben lévő törmeléklerakó központunkban és szemét elszállítása konténerrel Szentendre

A Régiakadémiatelepen lévő hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási engedéllyel bír, a beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. fa szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a 06 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben weboldalunkat okostelefonon olvassa, akkor a következő képre koppintva rögtön hívhat is minket.

szeméttelep Szentendre telefonszám

Modern gépsorunk által szétválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító üzemekbe fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe visszük.

A lomtalanítás során keletkező szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba visszük, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítjuk.

Hulladékválogatónk célja, hogy a szakképzett kollégák révén üzemeltetett központunkban a háztartásokban keletkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Szentendre vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

Fahulladék átvétele: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. tégla, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk Szentendre régiójában!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Szentendre övezetében. Ha házában, a pincében összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elfuvarozását Szentendre körzetében, de elhozhatja Ön is a sittlerakónkba.

Papírhulladék átvétele: újságok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, műanyag szatyrok

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Szentendre régiójából – hulladékkezelő központ

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Szentendre +36 1 773 3199.

Éves szinten mintegy 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés kártyával

A szemetes konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

lakossági hulladékudvar Szentendre

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, mert cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.
 3. A tároló konténer a szemét pakolása érdekében akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Szentendre egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben többször rendel tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Szentendre

A legkedvezőbb hulladékszállítás Szentendre vonzáskörzetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a hulladékválogatónkba is az összerakott szemetet.

A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A lomelszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes-e megrendelni.

konténeres autó Szentendre

Áraink

A lom elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Törmeléklerakási díj

Mekkora kapacitásra van szükség a hulladékszállításhoz?

Gyakran megtörténik, hogy az emberek nem jól számolják ki az elvitetendő hulladékok mennyiségét. Ennek okán tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású tároló konténert rendeljenek ügyfeleink.

A konténerek változó befogadóképességűek, szinte abszolút megfelelő kapacitású építési konténert tudunk biztosítani. A sitt rakodása lenyitható konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a sittet.

építési konténer Szentendre

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, Szentendre közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető konténeres szemétszállítás hétvégén is sittlerakónkba Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!