Szemét elszállítása konténerrel Törökkő

Pénztárcakímélő szemét elszállítása konténerrel Törökkő és hulladékátvétel Régiakadémiatelep

Akciós konténer rendelés hétvégén Törökkő. XVII. kerületi lakossági hulladékudvarunk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különböző összetételű pl. műanyag szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a +36 1 773 3199 számon. Ha honlapunkat okostelefonon böngészi, akkor a következő fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Törökkő

Modern gépsorunk révén szelektált építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő telepekre visszük.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre visszük, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítmányozzuk.

Szeméttelepünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák révén üzemeltetett üzemünkben a háztartásokban keletkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit rakodhat le nálunk Törökkő vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is bérelhet tőlünk Törökkő körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Törökkő környékén. Ha Önnél a lakásban, az irodában összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elvitelét Törökkő régiójában, de elhozhatja Ön is a szeméttelepünkre.

Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, fóliák

Konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Zöldhulladék elszállítás Törökkő övezetéből – hulladékválogató

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Törökkő +36 1 773 3199.

Minden évben körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. papírhulladék, fahulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

konténer kifizetése pos terminállal

A tároló konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, !

hulladékválogató Törökkő

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, mert eleinte mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt konténert.
 3. Az építési konténer a szemét pakolása érdekében akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Törökkő egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben többször kér tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
lomtalanítás Törökkő

A legolcsóbb törmelékszállítás Törökkő régiójában?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.

A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A sittszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és máris indítjuk az autónkat.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen lom elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást érdemes-e megrendelni.

konténeres kocsi bérlés Törökkő

Hulladékszállítás árak

A sitt elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Szemétlerakási díj

Milyen méretű konténerre van szükség a szemét elszállításához?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy az emberek nem jól számolják ki az elszállítandó lomok mennyiségét. Ebből adódóan tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású építési konténert igényeljenek.

A konténerek változó befogadóképességűek, szinte teljesen megfelelő kapacitású tároló konténert kínálunk. A szemét pakolása lenyitható konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.

konténerek méretei Törökkő

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad rakni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, Törökkő területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó konténeres szemétszállítás hétvégén is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 1 773 3199!