Szemét elszállítása konténerrel Újhegy

Hulladékátvétel a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és szemét elszállítása konténerrel Újhegy

XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a Újhegy körzetéből beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. műanyag szemetet.

Csapatunk rendelkezésre áll a +36 1 773 3199 telefonszámon. Ha honlapunkat mobiltelefonon olvassa, akkor a következő képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Újhegy

Korszerű hulladékválogató berendezésünk által szelektált építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba visszük, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítjuk.

Hulladékválogatónk célja, hogy a szakképzett személyzet révén irányított központunkban a háztartásokban keletkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő helyekre szállítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Újhegy körzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. beton, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is rendelhet tőlünk Újhegy körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Újhegy környékén. Ha Önnél a lakásban, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elvitelét Újhegy övezetében, vagy behozhatja saját maga is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék leadása: újságok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, fóliák

Konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Zöldhulladék elszállítás Újhegy körzetéből – hulladékudvar

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Újhegy +36 1 773 3199.

Minden évben körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJDONSÁG!

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

A tároló konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

lakossági hulladékudvar Újhegy

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).
 1. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
 1. Az építési konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 1. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 1. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 1. Újhegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 1. Ha többször kér tőlünk tároló konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Újhegy

A legolcsóbb hulladékszállítás Újhegy övezetében?

Ha a hulladék elszállításának díját is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a szemétlerakónkba is az összerakott szemetet.

A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A lomelszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és megosztja vele, hogy milyen lom elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást tanácsos-e megrendelni.

konténeres autó Újhegy

Áraink

A sitt elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladéklerakási díj

Mekkora konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Gyakran megtörténik, hogy az emberek alábecsülik az elfuvarozandó sitt volumenét. Ennek okán tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező építési konténert rendeljenek ügyfeleink.

Az építési konténerek változó befogadóképességűek, szinte teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert viszünk Önnek. A hulladékok rakodása lenyitható szemetes konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.

építési konténer Újhegy

Gyakori kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 1. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 1. Keverve is lehet rakni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 1. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 1. Munkaszüneti napon is lehet rendelni konténert? Igen, Újhegy területén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 1. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 1. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 1. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, kollégáink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Megfizethető konténeres sittszállítás akár szombaton is Újhegy övezetéből hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!