Szemét elszállítása konténerrel XIV. kerület

Hulladékgazdálkodási központ XVII. kerületi szeméttelepünkön és szemét elszállítása konténerrel XIV. kerület

XVII. kerületi sittlerakónk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból külön válogatjuk a törmeléket és a különböző anyagú pl. fa hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a 06 1 773 3199 számon. Amennyiben honlapunkat okostelefonon böngészi, akkor a lenti képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

szeméttelep XIV. kerület telefonszám

Korszerű gépsorunk révén szelektált sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő telepekre fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe visszük.

A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítmányozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe fuvarozzuk.

Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet révén irányított lerakónkban a háztartásokban keletkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Építési törmelék elszállítása konténerrel Zugló

INGYENES AJÁNLATKÉRÉS: adja meg, hogy hová kéri a konténert és az egyéb információkat, és ügyfélszolgálatunk visszahívja!


  Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

  Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk XIV. kerület körzetéből?

  Lomelszállítás Alsórákos

  Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

  Fahulladék leadása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

  Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

  Konténeres szemétszállítás Herminamező

  Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is bérelhet tőlünk XIV. kerület körzetében!

  Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIV. kerület körzetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elfuvarozását XIV. kerület régiójában, de elhozhatja Ön is a sittlerakónkba.

  Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

  Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, táskák

  Konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

  Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

  Konténeres építési törmelék fuvarozás XIV. kerület övezetéből – hulladékválogató

  Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés XIV. kerület 06 1 773 3199.

  Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.

  Hulladékgyűjtés konténerbe Nagyzugló

  Lomelszállítás Rákosfalva

  Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

  Hulladéklerakónk nyitvatartása:

  Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

  Szombaton: 07:00 – 15:00

  Vasárnap: Zárva

  Megjegyzés: telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

  Lomelszállítás Törökőr

  ÚJDONSÁG!

  Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

  konténer fizetés bankkártyával

  A konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

  Ne töltse idejét ATM-nél!

  hulladékválogató XIV. kerület

  Szemét elszállítása konténerrel Városliget

  Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

  1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő vevőinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
  2. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
  3. A szemetes konténer a szemét rakodása érdekében akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
  4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
  5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
  6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
  7. XIV. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
  8. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
  9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
  10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
  hungarocell hulladék elszállítása XIV. kerület

  A legkedvezőbb lomelszállítás XIV. kerület vonzáskörzetében?

  Ha a hulladék elszállításának díját is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az előkészített hulladékot.

  A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

  A szemétszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

  A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

  Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen lom elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást tanácsos-e megrendelni.

  konténeres kocsi bérlés XIV. kerület

  Hulladékszállítás árak

  A szemét elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Törmeléklerakás ára

  Milyen méretű konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?

  Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink alábecsülik az elfuvarozandó lomok volumenét. Ebből adódóan tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező szemetes konténert igényeljenek.

  A konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert viszünk Önnek. A szemét telerakása lenyitható konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis könnyebb behordani a sittet.

  konténer méretek XIV. kerület

  Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

  1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
  2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
  3. Keverve is szabad rakni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.
  4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
  5. Hétvégén is lehet rendelni konténert? Igen, XIV. kerület közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
  6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
  7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
  8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

  Kedvező áron történő konténeres hulladékszállítás hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!