Szemét elszállítása konténerrel XIX. kerület

Hulladéklerakási lehetőség XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és szemét elszállítása konténerrel XIX. kerület

XVII. kerületi hulladéklerakónk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szelektáljuk a törmeléket és a különféle anyagú pl. műanyag szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a 06 1 773 3199 telefonszámon. Ha honlapunkat mobiltelefonon olvassa, akkor az alábbi fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

hulladéklerakó telefon XIX. kerület

Korszerű gépsorunk révén kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő telepekre szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe szállítjuk.

A lomtalanítás során keletkező szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre visszük.

Szeméttelepünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink által irányított telephelyünkön a lakosságtól érkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő helyekre szállítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban XIX. kerület régiójából?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

Fahulladék átvétele: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. tégla, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is rendelhet tőlünk XIX. kerület vonzáskörzetében!

INGYENES AJÁNLATKÉRÉS: adja meg, hogy hová kéri a konténert és az egyéb információkat, és ügyfélszolgálatunk visszahívja!


  Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIX. kerület környékén. Ha Önnél a lakásban, a padláson felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elfuvarozását XIX. kerület övezetében, vagy behozhatja saját maga is a hulladékátvevő helyünkre.

  Törmelékszállítás konténerben Kispest

  Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

  Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok

  Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

  Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

  Zöldhulladék elszállítás XIX. kerület környékéről – hulladéklerakó

  Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer XIX. kerület 06 1 773 3199.

  Éves szinten körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.

  Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

  A hulladékválogató hely nyitvatartása:

  Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

  Szombaton: 07:00 – 15:00

  Vasárnap: Zárva

  Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

  ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

  A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

  konténer fizetés bankkártyával

  A tároló konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

  Hulladékgyűjtés konténerbe Wekerletelep

  Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

  hulladéklerakó XIX. kerület

  Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

  1. A honlap készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).
  2. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt tároló konténert.
  3. A tároló konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
  4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
  5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
  6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
  7. XIX. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
  8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk tároló konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
  9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
  10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
  papírhulladék elszállítás XIX. kerület

  A legkedvezőbb hulladékszállítás XIX. kerület körzetében?

  Ha a szemétszállítás összegét is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a hulladékválogatónkba is az összerakott szemetet.

  A sittszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

  A szemétszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

  A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

  Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást érdemes-e megrendelni.

  konténeres kocsi bérlés XIX. kerület

  Szemétszállítási díjak

  A lom elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Törmeléklerakás ára

  Milyen méretű konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?

  Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elfuvarozandó lomok mennyiségét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb szemetes konténert kérjenek.

  A szemetes konténerek változó befogadóképességűek, szinte abszolút megfelelő kapacitású szemetes konténert szállítunk ki. A lomok rakodása lenyitható tároló konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel könnyebb behordani a törmeléket.

  konténer méretek XIX. kerület

  Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

  1. Mekkora konténer kell? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
  2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb információkat a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
  3. Keverve is lehet rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
  4. Meddig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
  5. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, XIX. kerület régiójában hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
  6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
  7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
  8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

  Kedvező áron történő hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!