Szemét elszállítása konténerrel XVI. kerület

Hulladékgazdálkodási központ a Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónkban és szemét elszállítása konténerrel XVI. kerület

A Régiakadémiatelepen lévő hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési tanúsítvánnyal bír, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. fa szemetet.

Csapatunk rendelkezésre áll a 06 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben webhelyünket okostelefonon olvassa, akkor a lenti fényképre koppintva rögtön hívhat is minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám XVI. kerület

Modern gépsorunk által szétválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő üzemekbe szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe szállítjuk.

A lomtalanítás után megmaradt hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítmányozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe visszük.

Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák segítségével üzemeltetett telephelyünkön a háztartásokban keletkező szemetet szortírozza, és a megfelelő pontokra szállítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk XVI. kerület vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

INGYENES AJÁNLATKÉRÉS: adja meg, hogy hová kéri a konténert és az egyéb információkat, és ügyfélszolgálatunk visszahívja!

Konténeres szemétszállítás Árpádföld


  Fahulladék átvétele: pl. raklapok, lécek

  Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

  Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is bérelhet tőlünk XVI. kerület körzetében!

  Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XVI. kerület vonzáskörzetében. Ha házában, a pincében összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elszállítását XVI. kerület vonzáskörzetében, de elhozhatja Ön is a hulladéklerakónkba.

  Szemét elszállítása konténerrel Cinkota

  Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz

  Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák

  Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

  Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

  Zöldhulladék elszállítás XVI. kerület régiójából – hulladéklerakó

  Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer XVI. kerület 06 1 773 3199.

  Konténer rendelés Mátyásföld

  Évente körülbelül 150 ezer tonna hulladékot (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

  Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

  Hulladéklerakónk nyitvatartása:

  Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

  Szombat: 07:00 – 15:00

  Vasárnap: Zárva

  Megjegyzés: a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

  ÚJDONSÁG!

  Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

  konténer fizetés kártyával

  Az építési konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

  Konténeres szemétszállítás Rákosszentmihály

  Nem kell előre készpénzt felvennie, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

  hulladékválogató XVI. kerület

  Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

  1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett vevőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).
  2. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
  3. A tároló konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
  4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
  5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
  6. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
  7. XVI. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
  8. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk tároló konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
  9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
  10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
  építési törmelék elszállítása XVI. kerület

  A legolcsóbb sittelvitel XVI. kerület régiójában?

  Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összerakott szemetet.

  A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

  Építési törmelék elszállítása konténerrel Sashalom

  A lomelszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

  A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és máris útra kel a sofőrünk.

  Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes-e igényelni.

  konténeres autó XVI. kerület

  Aktuális díjaink

  A szemét elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Törmeléklerakás ára

  Hány zsákra van szükség a sitt elviteléhez?

  Sokszor előfordul, hogy megrendelőink alábecsülik az elszállítandó szemét mennyiségét. Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező konténert kérjenek.

  A szemetes konténerek változó befogadóképességűek, szinte tökéletesen az igényeihez szabott méretű szemetes konténert tudunk biztosítani. A lomok rakodása lenyitható szemetes konténer esetén sokkal kényelmesebb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.

  szemétszállító konténer XVI. kerület

  Sokszor feltett kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

  1. Mekkora konténer kell? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
  2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: 06 1 773 3199.
  3. Keverve is lehet rakni a különböző sittet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.
  4. Meddig tarthatom magamnál a konténert megrakás céljából? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
  5. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, XVI. kerület régiójában ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
  6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
  7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
  8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

  Kedvező áron történő konténeres sittszállítás hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!