Szemetes konténer Ürömhegy

Pénztárcakímélő szemetes konténer Ürömhegy és hulladékgazdálkodási központ Régiakadémiatelep

Pénztárcakímélő hulladék elszállítás Ürömhegy. A Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónk hulladékkezelési engedéllyel bír, a behozott vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különböző anyagú pl. műanyag szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a +36 1 773 3199 számon. Amennyiben weboldalunkat mobiltelefonon olvassa, akkor az alábbi fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

hulladéklerakó telefon Ürömhegy

Modern hulladékválogató berendezésünk révén szétválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő üzemekbe visszük.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre visszük.

A lomtalanítás során keletkező törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítjuk.

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák révén irányított központunkban a lakosságtól érkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő pontokra vigye. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Mit rakodhat le nálunk Ürömhegy vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék leadása: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk Ürömhegy régiójában!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Ürömhegy régiójában. Ha Önnél a lakásban, a padláson tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elfuvarozását Ürömhegy körzetében, de elhozhatja Ön is a szeméttelepünkre.

Papírhulladék átvétele: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. flakonok, táskák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Zöldhulladék elszállítás Ürömhegy körzetéből – hulladékkezelő központ

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés Ürömhegy +36 1 773 3199.

Minden évben körülbelül 150 ezer tonna szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJDONSÁG!

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés bankkártyával

A konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, !

lakossági hulladékudvar Ürömhegy

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, tekintve eleinte csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Ürömhegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal kér tőlünk konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
lomtalanítás Ürömhegy

A legkedvezőbb törmelékszállítás Ürömhegy régiójában?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a hulladékkezelőnkbe is az összepakolt zsákokat.

A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A sittszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást tanácsos-e igényelni.

konténeres sittszállító Ürömhegy

Lomelszállítási díjak

Az építési törmelék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Hulladékátvétel díja

Mekkora kapacitásra van szükség a hulladékszállításhoz?

Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elfuvarozandó sitt mennyiségét. Ennek okán tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező tároló konténert igényeljenek.

Az építési konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag teljesen megfelelő kapacitású konténert szállítunk ki. A szemét rakodása lenyitható konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis könnyebb behordani a szemetet.

konténer méretek Ürömhegy

Gyakori kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is lehet rakni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, Ürömhegy területén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető konténeres sittszállítás hétvégén is szeméttelepünkre Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 1 773 3199!