Törmelék elszállítása konténerrel Zugliget

Hulladékkezelő telephely a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és építési törmelék elszállítása konténerrel Zugliget

A 17. kerületben lévő hulladéklerakónk hulladékkezelési tanúsítvánnyal bír, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. műanyag hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a 06 1 773 3199 telefonszámon. Ha webhelyünket mobiltelefonon olvassa, akkor a következő fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

szeméttelep Zugliget telefonszám

Modern hulladékválogató berendezésünk által szelektált sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre szállítjuk.

A lomtalanítás során keletkező törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba fuvarozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítjuk.

Szeméttelepünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink közreműködésével üzemeltetett központunkban a háztartásokban keletkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő helyekre vigye. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Mit rakodhat le nálunk Zugliget vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!

Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk Zugliget régiójában!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Zugliget övezetében. Ha házában, az irodában tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron megoldjuk ezek elfuvarozását Zugliget körzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, műanyag szatyrok

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás Zugliget régiójából – hulladéklerakó

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Zugliget 06 1 773 3199.

Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonnányi szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

A konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, így időt takarít meg!

hulladékudvar Zugliget

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, mert kezdetben csupán egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Zugliget egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen kér tőlünk tároló konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása Zugliget

A legolcsóbb hulladékszállítás Zugliget régiójában?

Ha a szemétszállítás díját is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a hulladékválogatónkba is az összerakott szemetet.

A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A sittszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást tanácsos-e választani.

konténeres sittszállító Zugliget

Aktuális díjaink

A sitt elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Szemétlerakási díj

Mekkora kapacitásra van szükség a sitt elviteléhez?

Gyakran megtörténik, hogy az emberek nem jól számolják ki az elvitetendő sitt volumenét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező építési konténert kérjenek.

A szemetes konténerek változó befogadóképességűek, szinte abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő konténert kínálunk. A törmelék megtöltése lenyitható konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel könnyebb behordani a szemetet.

konténer méretek Zugliget

Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is lehet pakolni a különféle sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Meddig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Hétvégén is lehet rendelni konténert? Igen, Zugliget közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás akár szombaton is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!