Törmelékszállítás konténerben Adyliget

Hulladékátvétel XVII. kerületi sittlerakónkban és törmelékszállítás konténerben Adyliget

XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. papír szemetet.

Csapatunk hívható a 06 1 773 3199 telefonszámon. Ha weboldalunkat okostelefonon olvassa, akkor a következő fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Adyliget telefonszám

Modern hulladékválogató berendezésünk révén szelektált építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő telepekre visszük.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.

A lomtalanítás során keletkező törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre fuvarozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó helyre visszük.

Sittlerakónk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák által irányított lerakónkban a lakosságtól érkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő pontokra szállítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.

Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Mit rakodhat le nálunk Adyliget övezetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

Fahulladék leadása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk Adyliget övezetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Adyliget vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elvitelét Adyliget régiójában, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék leadása: újságok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, műanyag szatyrok

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Ipari hulladék elvitele Adyliget vonzáskörzetéből – hulladékkezelő központ

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés Adyliget +36 1 773 3199.

Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

Az építési konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

hulladéklerakó Adyliget

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mert eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Adyliget egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen rendel tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Adyliget

A legkedvezőbb törmelékszállítás Adyliget övezetében?

Ha a szemétszállítás összegét is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az összerakott szemetet.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A sittszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen lom elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást ajánlott-e választani.

konténeres kocsi bérlés Adyliget

Áraink

A hulladék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Szemétlerakás ára

Hány zsákra van szükség a lomok elvitetéséhez?

Gyakorta megesik, hogy az emberek alábecsülik az elszállítandó hulladékok mennyiségét. Ebből adódóan orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású tároló konténert rendeljenek ügyfeleink.

Az építési konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert tudunk biztosítani. A törmelék megtöltése lenyitható építési konténer esetén ésszerűbb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.

konténerek méretei Adyliget

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes információkat a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad rakni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Hétvégén is lehet rendelni konténert? Igen, Adyliget közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó konténeres szemétszállítás akár szombaton is szeméttelepünkre Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!