Törmelékszállítás konténerben Aquincum

Hulladékgazdálkodási központ XVII. kerületi hulladékudvarunkban és törmelékszállítás konténerben Aquincum

A Régiakadémiatelepen lévő hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási engedéllyel bír, a beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. fa szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk elérhető a 06 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben weboldalunkat okostelefonon böngészi, akkor az alábbi képre koppintva rögtön hívhat is minket.

szeméttelep Aquincum telefonszám

Modern gépsorunk segítségével szétválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő üzemekbe visszük.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe visszük.

A lomtalanítás során keletkező szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre fuvarozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre visszük.

Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink által üzemeltetett üzemünkben a háztartásokban keletkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Aquincum környékéről?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is rendelhet tőlünk Aquincum övezetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Aquincum környékén. Ha házában, a pincében tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elszállítását Aquincum vonzáskörzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a szeméttelepünkre.

Papírhulladék leadása: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, fóliák

Konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Ipari hulladék elvitele Aquincum körzetéből – hulladéklerakó

Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Aquincum 06 1 773 3199.

Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonna szemetet (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés kártyával

A tároló konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

lakossági hulladékudvar Aquincum

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Aquincum egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen kér tőlünk konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Aquincum

A legolcsóbb lomelszállítás Aquincum környékén?

Ha a szemétszállítás díját is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.

A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és máris indul a konténeres kocsink.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és elmondja, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást tanácsos-e igényelni.

konténeres sittszállító Aquincum

Aktuális díjaink

A szemét elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Szemétlerakási díj

Hány zsákra van szükség a lomok elvitetéséhez?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy ügyfeleink alábecsülik az elszállítandó szemét volumenét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező konténert igényeljenek.

A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag tökéletesen az igényeihez szabott méretű építési konténert tudunk biztosítani. A törmelék pakolása lenyitható szemetes konténer esetén ésszerűbb, mert könnyebb behordani a törmeléket.

konténerek méretei Aquincum

Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad rakni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Meddig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, Aquincum területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is szeméttelepünkre Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!